PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte rollerballen

Een bedrukte rollerbal is een relatiegeschenk dat bij ons steeds populairder wordt. Een rollerbal is namelijk een pen met een ontzettend goede kwaliteit! Als je aan mensen vraagt wat ze van dit geschenk vinden, is de reactie altijd dat hij zo fijn schrijft. Dit komt door de speciale techniek van de pen, de inkt wordt door de pen heen gedrukt zonder dat er kracht voor gebruikt hoeft te worden. Oftewel, hij rolt over het papier heen, zodat u en uw relaties gemakkelijk notities en andere gegevens kunnen opschrijven.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte rollerbal pennen zijn dus voorzien van een speciale techniek. Deze techniek verschilt echter per merk dat de rollerbal, die bedrukt kan worden, produceert. Twee bekende merken die rollerbal pennen produceren zijn:

  • BIC
  • Parker

Een bedukte rollerbal pen – het uiterlijk

Een bedrukte rollerbal pen heeft bijna altijd een ander uiterlijk dan de ‘’standaard’’ uitvoeringen. Hij beschikt namelijk over een dop, een dop voorkomt dat de pen in een tas of zak inkt verliest en gaat vlekken. Ook kan de dop vaak gemakkelijk op de achterkant van de pen worden geklikt, waardoor het gewicht iets toeneemt en het geschenk nog fijner vasthoudt, en dus schrijft.

Een bedrukte roller pen weggeven

Bedrukte rollerbal pennen weggeven is dan ook zeer gemakkelijk. Hiermee doelen wij natuurlijk op het goede imago dat de pen in de loop der jaren heeft ontwikkeld.  De rollerbal kan eigenlijk op elke gelegenheid worden weggegeven, dit komt mede door het chique en luxe uiterlijk van het geschenk.

Een bedrukte rollerbal pen wordt veel gebruikt voor speciale gelegenheden, hiermee bedoelen bij onder andere een jubileum van een medewerker of van uw eigen bedrijf, een speciaal contract dat ondertekend wordt en andere. Desondanks kunnen de rollerbal pennen ook prima als promotieartikel worden gebruikt, dit komt omdat ze in verschillende kwaliteiten te bestellen zijn. Een bedrukte rollerbal laat altijd een goede indruk achter!

Rollerbal pennen bedrukken

Een rollerbal pen bedrukken gebeurt het meeste via een rondzeefdruk. Hierbij kan de gehele pen rondom worden bedrukt. Natuurlijk zijn er bij metalen pennen ook graveringen mogelijk.

Voor het gehele overzicht van onze druktechnieken kunt u altijd eenvoudig contact opnemen via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Kijk verder!

Bekijk ook onze pennensets en luxe pennen.

Bedrukte rollerballen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10