PERSOONLIJK ADVIES

Snijplanken bedrukken

Bedrukte snijplanken is waarschijnlijk niet het eerste relatiegeschenk waar u aan zult denken. De laatste jaren laten steeds meer bedrijven snijplanken bedrukken bij Suprème. U kunt de bedrukte snijplanken los uitdelen aan werknemers of relaties, maar u kunt ze ook gebruiken in een pakket. Het pakket kunt u samenstellen met andere keukenartikelen, zoals messen, maar ook met etenswaren, zoals kaas en sausjes. Afhankelijk van uw bedrijf, de ontvanger en de reden dat u het geschenk weggeeft, is er altijd een mogelijkheid. Wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een bedrukte snijplank is vaak niet het eerste geschenk waar men aan denkt, maar kan toch heel leuk gecombineerd worden. Bij Suprème Relatiegeschenken zijn we hier al langer van op de hoogte en daarom vindt u in ons assortiment ook verschillende snijplanken waaruit u kunt kiezen en deze kunt laten bedrukken. Voorbeelden zijn:

  • van bamboe
  • met broodmes
  • met handvat
  • kunststof

Bedrukte snijplanken combineren

Bedrukte snijplanken zijn te combineren met leuke andere relatiegeschenken, maar ook met eten. Een snijplank bedrukt met uw eigen logo of bedrijfsnaam kan ideaal gecombineerd worden met een bedrukt mes. Hierdoor is het relatiegeschenk volledig en kan deze meteen in gebruik worden genomen. Echter, u kunt de bedrukte snijplank dus ook combineren met eten. Denk aan een aantal verpakte kazen of worst, leuk ingepakt met cellofaan en bijvoorbeeld een kaartje. Ook het verpakken van een bedrukte snijplank kunnen wij voor u regelen. Wij hebben namelijk een jarenlange samenwerking met De Werkwijzer uit Oldenzaal. Hier wordt uw geschenk met veel plezier en extra zorg ingepakt. U kunt hierbij de verpakking zelf samenstellen.

Snijplanken bedrukken

Snijplanken bedrukken kan op twee manieren. Allereerst kunt u het oppervlak van de snijplank zelf voorzien van een bedrukking. Hierbij kunnen gewoon kleuren worden gekozen, waardoor er een opvallend geheel kan ontstaan. De bedrukking zal goed blijven zitten op de snijplank en daardoor dus ook lang meegaan. Een andere manier om de snijplank van een bedrukking te voorzien is door middel van een gravering. Hierbij kunt u zelf een plek aanwijzen op de snijplank waar u de gravering graag wilt hebben. Deze wordt dan aangebracht middels een laserstraal en is dan duurzaam aangebracht op de snijplank.

Persoonlijk contact

Een snijplank bedrukken, daarvoor bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en geven dan ook graag antwoord op al uw vragen. Natuurlijk maken wij ook graag een offerte op maat geheel vrijblijvend voor uw bedrijf. Wacht niet langer en neem meteen contact met ons op via:

Meer keukenartikelen

Bedruk meer keukenartikelen, zoals ovenhandschoenen, kurkentrekkers en barbecue accessoires.

Snijplanken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10