PERSOONLIJK ADVIES

Anti-diefstalrugzakken bedrukken

Alle persoonlijke bezittingen veilig meenemen onderweg? Dat kan met een anti-diefstalrugzak. Laat de anti-diefstalrugzakken bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, of een andere afbeelding of tekst. Dan heeft u niet alleen een prachtige reclamedrager, maar ook een stijlvolle rugzak waar anderen niet zomaar toegang toe krijgen. Anti-diefstalrugzakken zijn dan ook fantastische relatiegeschenken: de ontvanger zal er dankbaar gebruik van maken.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Anti-diefstalrugzakken bedrukken | Functionaliteit

Alle anti-diefstalrugzakken hebben dezelfde functionaliteit: anderen kunnen niet zomaar toegang krijgen tot de rugzak. Deze rugzakken hebben verborgen ritssluitingen aan de achterzijde. Daardoor zijn de vakken alleen te openen als u de rugzak niet draagt. Ook hebben de anti-diefstalrugzakken diverse verborgen vakken voor uw waardevolle bezittingen. Een aantal tassen zijn voorzien van reflecterende details aan de buitenzijde, zodat u goed zichtbaar bent in het donker. En bij enkele tassen kunt u gebruikmaken van sloten aan de buitenzijde: niet alleen om uw rugzak stevig af te sluiten, maar ook om de rugzak aan een vast object vast te maken.

Anti-diefstalrugzakken bedrukken | Extra functionaliteiten

Een aantal anti-diefstalrugzakken hebben een compartiment voor een laptop en/of tablet. En bij sommige anti-diefstalrugzakken is een powerbank geïntegreerd, zodat u uw telefoon of tablet onderweg eenvoudig kunt opladen. Sommige tassen kunnen eenvoudig worden omgebouwd naar een aktentas of schoudertas.

Anti-diefstalrugzakken bedrukken | Bedrukkingsmogelijkheden

In de webshop van Suprème Relatiegeschenken kunt u allerlei soorten stijlvolle anti-diefstalrugzakken bedrukken, in diverse prijsklassen. Deze rugzakken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, tekst of afbeelding. Hiermee maakt de ontvanger reclame voor uw bedrijf én kan hij of zij genieten van deze veilige rugzakken, die boordevol extra functionaliteiten zitten. De anti-diefstalrugzakken bedrukken kan middels zeefdruk of transferdruk. Dit kan met een aantal PMS-kleuren, maar ook met alle (digitale) kleuren middels een full colour druk.

Contact met ons opnemen

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over anti-diefstalrugzakken bedrukken. Dat kan via de chat op onze website of via [email protected] of 074 - 24 24 757. 

Op zoek naar andere tassen?

Bekijk dan eens onze katoenen tassen, rugzakken en schoudertassen.

Anti-diefstalrugzakken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10