PERSOONLIJK ADVIES

Stressballen bedrukken

Bedrukte stressballen zijn relatiegeschenken die vaak met een grote glimlach worden weggegeven. Het zijn meestal grappige en opvallende figuren waarin geknepen kan worden om te ’ontstressen’. Tegenwoordig worden stressballen met bedrukking steeds vaker een vast onderdeel op een bureau. Hierdoor bereikt u veel verschillende mensen die uw bedrijfsnaam of logo op de stressbal zullen zien.

Geen resultaten gevonden.

Stressballen bedrukken met logo | Suprème Relatiegeschenken

We zijn tegenwoordig allemaal steeds drukker. Of het nou gaat om werk, school of sport, we razen de hele dag door. Tijd om even lekker te ontspannen, die nemen we niet meer zo veel. De kans op stress neemt daardoor ook meer toe. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk die uw relaties of personeel in stressvolle situaties kan gebruiken? Denk dan eens aan het bedrukken van stressballen. Het is waarschijnlijk niet het eerste geschenk waar u aan denkt, maar kan wel erg gewaardeerd worden. Laat de stressbal bedrukken met uw logo, zo heeft uw relatie of personeelslid altijd een aandenken aan uw bedrijf! Stressbal bedrukken met logo? Laat het de specialisten van Suprème Relatiegeschenken doen!

Verschillende vormen stressballen

Heeft u een keuze gemaakt en gaat de voorkeur voor een relatiegeschenk uit naar een stressbal? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse soorten stressballen, van grappige vormen tot zakelijke uitvoeringen. Zo kunt u altijd een stressbal laten bedrukken die aansluit bij uw bedrijf. Zit uw bedrijf in de autobranche, dan hebben wij speciale stressballen in de vorm van een auto of stressballen aan een sleutelhanger, altijd handig! Ook voor andere branches zoals de bouw of de zorg hebben wij speciale stressballen. Wilt u liever wat anders? Ga dan voor een grappige variant zoals een stressbal in de vorm van een hashtag of een meloen. Bedrukte stressballen zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar, dat er voor ieder bedrijf een toepasselijke vorm bij zit. Al onze stressballen bedrukken wij voor u met het gewenste logo of de gewenste tekst. Zo kunt u ze op ieder gewenst moment gebruiken. We zien dat de bedrukte stressballen veel worden gebruikt tijdens beurzen, zodat mensen een herkenning hebben aan uw bedrijf. Daarnaast worden de stressballen met logo ook vaak toegevoegd aan bedrijfspakketten zoals kerstpakketten, zomerpakketen etc. Wilt u advies over het bedrukken van stressballen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om stressballen te bedrukken met logo.

Stressballen bedrukken bij Supreme Relatiegeschenken

Heeft u een stressbal gevonden die precies aansluit op uw wensen? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop en geef de gewenste bedrukking door. De stressbal bedrukken wij middels een transferdruk, dit om er zeker van te zijn dat de bedrukking goed en lang blijft zitten ondanks het vele gebruik. Heeft u toch nog niet helemaal gevonden wat u zocht? Dan kunt u ook een custom made stressbal laten maken. Hierbij ontwerpen wij speciaal voor u een stressbal in de door u gewenste vorm en kleuren. Wanneer u kiest voor een custom made productie van de stressballen, is het wel van belang dat u hier ruim de tijd voor neemt. Het proces kan namelijk redelijk wat tijd in beslag nemen, omdat de productie plaatsvindt in het buitenland. Bent u verder nog op zoek naar andere relatiegeschenken die u naast de stressballen ook kunt weggeven aan uw relaties? Bekijk dan eens onze andere promotieartikelen zoals bedrukte petten, zonnebrillen of bijvoorbeeld pennen.

Stressballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10