PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte memoblokken

Een bedrukt memoblok bestaat uit blaadjes die even snel gepakt kunnen worden om iets te noteren. Op bijna elk bureau staat een bedrukt memoblok of een bedrukte memoblokhouder. Het memoblok zelf bevat blaadjes en in de memoblokhouder kunnen de blaadjes eventueel bewaard worden. Ook bevatten sommige memo’s een plakrand, waardoor ze aan een computer of iets anders kunnen worden bevestigd. Zo wordt er nooit meer iets vergeten.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte memoblokken | soorten

Memoblokken die bedrukt zijn, hebben een hoge reclamewaarde. Ze worden namelijk veel gebruikt en vallen erg op. Tevens omdat ze zo goed bedrukt kunnen worden. Enkele voorbeelden van memoblokken zijn:

  • op een pallet;
  • met een gat, waarin een pen bewaart kan worden;
  • in verschillende kleuren;
  • met verschillende vakjes waarin pennen e.d. kunnen worden opgeborgen;
  • in de vorm van een container blok;
  • etc.

Bedrukte memoblokken zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en dat maakt ze juist zo leuk! Ze kunnen precies aangepast worden aan een bedrijf of een speciale gelegenheid. 

Memoblok bedrukken

Memoblokken en memoblokhouders worden bedrukt met een zeefdruk. Het grote voordeel bij het bedrukken van een memoblok of memoblokhouder is dat deze volledig rondom kunnen worden bedrukt. Ze vallen dus ontzettend op en u heeft genoeg ruimte om uw algemene gegevens en informatie kwijt te kunnen. U kunt in de bedrukking verschillende kleuren gebruiken om het geheel nog opvallender te maken.

Het bedrukken van een memoblok kan met een bedrijfsnaam, maar is uiteraard ook mogelijk met uw logo of met andere gegevens van uw bedrijf. Het is van belang dat de bedrukking die op de memoblokken moet in het juiste formaat wordt aangeleverd. Hierdoor kunnen wij meteen voor u aan de slag en een digitale proefdruk voor u ontwerpen. Deze ontvangt u dan per mail en hierop is het memoblok inclusief de kleur(en) en de positie van de bedrukking te zien.

Contact

Suprème Relatiegeschenken is te bereiken via:

Andere papierwaren

Bekijk ook onze notitieboekjespost-its en papieren tassen.

Bedrukte memoblokken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10