23-05-2023

231831b

Spaarpotten bedrukken voor een origineel cadeau!

Spaarpotten met bedrukking zijn relatiegeschenken die steeds meer aan populariteit winnen in onze webshop. Met een bedrukte spaartpot kan er een bepaalde boodschap worden overgebracht op een doelgroep naar keuze. Bij een spaarpot met bedrukking heeft u namelijk niet te maken met bepaalde personen waarvoor dit geschenk interessant is. Dit relatiegeschenk is geschikt voor iedereen en kan daarom ook gemakkelijk worden weggegeven. Moment zijn:

  • geboorte;

  • huwelijk;

  • jubileum;

  • kerstpakket.

Een bedrukte spaarpot kan door uw bedrijf dus op verschillende manieren worden ingezet.

Spaarpotten met bedrukking naar uw wens

Spaarpotten met bedrukking naar uw eigen wens, daarvoor bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste (web)adres! Bij ons heeft u de mogelijkheid om de spaarpot helemaal te personaliseren. Denk hierbij aan het toevoegen van een door u ontworpen bedrukking, maar ook aan het verpakken van de bedrukte spaarpotten per stuk met bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje. Mocht u van plan zijn om veel bedrukte spaarpotten te bestellen, dan staat er ook nog een andere mogelijkheid open. Dit wordt custom made genoemd en houdt in dat u de spaarpot helemaal zelf kunt gaan ontwerpen. Dit betekent dus de afmetingen, kleuren, materiaal, etc. Deze keuzes kunnen helemaal door u zelf worden gemaakt en dat betekent dus een uniek geschenk voor uw bedrijf.

Het bedrukken van de spaarpotten

Het bedrukken van de spaarpotten kan met verschillende kleuren en vormen. In de meeste gevallen wordt er gekozen om een logo op de spaarpot te bedrukken. Dit levert veel herkenning op en sluit mooi aan bij het bedrijf. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, zoals het gebruik van afbeeldingen of teksten. De medewerkers van Suprème vertellen u graag meer over het bedrukken van de spaarpotten en u kunt op verschillende manieren contact met hen opnemen. Het snelst en eenvoudigst is dit mogelijk via de online chat op de website. U staat dan in rechtstreeks contact met de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken. Heeft u liever telefonisch of per mail contact, dan is dit ook mogelijk via 

Telefonisch iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 uur en 17:00 uur.