PERSOONLIJK ADVIES

Peper & zout stellen bedrukken

Bedrukte peper- en zoutstellen zijn in veel verschillende kwaliteiten te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. De keuze hiertussen maakt u vooral aan de hand van het doeleinde waarvoor u de bedrukte peper- en zoutstellen wilt gaan gebruiken. Wilt u deze graag presenteren in uw eigen (bedrijfs)restaurant, dan zullen wij u adviseren om voor een uitvoering te gaan met wat meer kwaliteit, dan wanneer u deze graag weg wilt geven voor meer naamsbekendheid. U kunt de peper- en zoutstellen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of andere gewenste bedrukking.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een peper- en zoutstel bedrukt met uw eigen bedrijfsnaam en logo. Dit originele relatiegeschenk wordt vaak vergeten tussen de pennen, aanstekers en andere relatiegeschenken met meer bekendheid. Een bedrukt peper- en zoutstel is echter bij veel verschillende gelegenheden bruikbaar. Denk alleen al eens aan:

  • een (bedrijfs)restaurant;
  • een sportkantine;
  • een toevoeging aan het kerstpakket;
  • combineren met andere bedrukte relatiegeschenken.

Diverse uitvoeringen

Bedrukte peper- en zoutstellen zijn naast verschillen in kwaliteit ook te verkrijgen in elektrische uitvoeringen. Hierbij hoeft de gebruiker zelf het werk niet te doen, maar worden de zout- of peperkorrels voor hem/haar gemalen. Natuurlijk zit er aan deze uitvoering wel een hoger prijskaartje, maar het is wel exclusief en zal vele positieve reacties opleveren.

Peper- en zoutstellen bedrukken

Peper- en zoutstellen bedrukken gebeurt bij ons eigenlijk altijd middels een transfer- of zeefdruk. De metalen uitvoeringen van de peper- en zoutstellen kunnen echter ook worden gegraveerd. Bij iedere bedrukkingstechniek kunt u zelf kiezen hoe de bedrukking eruit ziet. U kunt bij ons een bestandje in het juiste formaat aanleveren of deze uploaden via de website. Wij zullen deze bekijken en mocht er iets niet kloppen, dan laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Wij kijken naar de haalbaarheid van de bedrukking, zodat teleurstellingen worden voorkomen.

Peper- en zoutstellen bedrukken kan met een kleurige bedrukking, maar u kunt er ook voor kiezen om deze ‘’basic’’ te houden.

Contact

Voor meer informatie over onze peper- en zoutstellen, bedrukkingstechnieken of over onze webshop, kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U bereikt ons op diverse manieren:

Kijk eens bij onze andere keukenartikelen!

U kunt meer keukenartikelen bedrukken, kijk eens bij flesopeners, kurkentrekkers en snijplanken!

Peper & zout stellen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10

Goed contact, snel en netjes afgeronde order met mooi product

Jetty uit Oosterwolde

10

Snelle service en altijd meedenken!

Kirsten uit Almere

9