PERSOONLIJK ADVIES

Peper & zout stellen bedrukken

Bedrukte peper- en zoutstellen zijn in veel verschillende kwaliteiten te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. De keuze hiertussen maakt u vooral aan de hand van het doeleinde waarvoor u de bedrukte peper- en zoutstellen wilt gaan gebruiken. Wilt u deze graag presenteren in uw eigen (bedrijfs)restaurant, dan zullen wij u adviseren om voor een uitvoering te gaan met wat meer kwaliteit, dan wanneer u deze graag weg wilt geven voor meer naamsbekendheid. U kunt de peper- en zoutstellen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of andere gewenste bedrukking.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Een peper- en zoutstel bedrukt met uw eigen bedrijfsnaam en logo. Dit originele relatiegeschenk wordt vaak vergeten tussen de pennen, aanstekers en andere relatiegeschenken met meer bekendheid. Een bedrukt peper- en zoutstel is echter bij veel verschillende gelegenheden bruikbaar. Denk alleen al eens aan:

  • een (bedrijfs)restaurant;
  • een sportkantine;
  • een toevoeging aan het kerstpakket;
  • combineren met andere bedrukte relatiegeschenken.

Diverse uitvoeringen

Bedrukte peper- en zoutstellen zijn naast verschillen in kwaliteit ook te verkrijgen in elektrische uitvoeringen. Hierbij hoeft de gebruiker zelf het werk niet te doen, maar worden de zout- of peperkorrels voor hem/haar gemalen. Natuurlijk zit er aan deze uitvoering wel een hoger prijskaartje, maar het is wel exclusief en zal vele positieve reacties opleveren.

Peper- en zoutstellen bedrukken

Peper- en zoutstellen bedrukken gebeurt bij ons eigenlijk altijd middels een transfer- of zeefdruk. De metalen uitvoeringen van de peper- en zoutstellen kunnen echter ook worden gegraveerd. Bij iedere bedrukkingstechniek kunt u zelf kiezen hoe de bedrukking eruit ziet. U kunt bij ons een bestandje in het juiste formaat aanleveren of deze uploaden via de website. Wij zullen deze bekijken en mocht er iets niet kloppen, dan laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Wij kijken naar de haalbaarheid van de bedrukking, zodat teleurstellingen worden voorkomen.

Peper- en zoutstellen bedrukken kan met een kleurige bedrukking, maar u kunt er ook voor kiezen om deze ‘’basic’’ te houden.

Contact

Voor meer informatie over onze peper- en zoutstellen, bedrukkingstechnieken of over onze webshop, kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U bereikt ons op diverse manieren:

Kijk eens bij onze andere keukenartikelen!

U kunt meer keukenartikelen bedrukken, kijk eens bij flesopeners, kurkentrekkers en snijplanken!

Peper & zout stellen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10