PERSOONLIJK ADVIES

 Luchtbedden bedrukken bij Suprème relatiegeschenken

Bedrukte luchtbedden die een hoofdrol spelen in uw promotionele campagne zullen ongetwijfeld opvallen! Het is een product dat men niet snel zelf aanschaft, maar toch gebruikt wanneer ze deze krijgen. Daarnaast is het ook een praktisch geschenk gezien de grootte. Het kleine formaat zorgt er namelijk voor dat u op vele soorten manieren het artikel aan uw doelgroep(en) kunt schenken.

Bedrukte luchtbedden worden zowel aan personeelsleden als andere (zakelijke) relaties, in de vorm van klanten en partners, weggegeven. En juist omdat dit relatiegeschenk van een brede doelgroep geniet, is een luchtbed met logo een passend promotieartikel!

 

Verras relaties doormiddel van een luchtbed met logo

Een bedrukt luchtbed is een promotieartikel die over het algemeen met de zomerse maanden wordt geassocieerd en dus zeer geschikt maakt om toe te voegen aan de zogenaamde zomerpakketten. Luchtbedden worden dan, bedrukt of onbedrukt, gecombineerd met o.a. de volgende promotieartikelen:

  • Strandtassen
  • Handdoeken
  • Zonnebrillen
  • Strandballen
  • Slippers

De bovenstaande relatiegeschenken hebben een even groot effect als bedrukte luchtbedden en samen in de vorm van een pakket, creëren zij evenveel goodwill als het traditionele en alom bekende kerstpakket.

 

Luchtbedden bedrukken in slechts een paar stappen

Luchtbedden bedrukken gaat vanzelfsprekend met een techniek waarbij geen hitte vrijkomt gezien het materiaal. Onder andere om die reden wordt een luchtbed veelal bedrukt middels een zeefdruk. Bij een zeefdruk wordt gebruik gemaakt van roosters waarbij de verf in de vorm van uw logo, afbeelding, tekst,  o.i.d. op het relatiegeschenk wordt aangebracht. Een dergelijke druktechniek geeft ook de mogelijkheid om enorm grote logo’s aan te brengen over het gehele luchtbed, waarmee uw reclame nog meer mensen bereikt. Bedrukken middels zeefdruk is een tijdrovende klus die tevens veel ruimte in beslag neemt omdat de artikelen moeten drogen na het bedrukken. Desondanks, blijft Suprème Relatiegeschenken één van de meest snel acterende leveranciers.

Als u meer informatie wenst te ontvangen over levertijden, bedrukkingen of over de producten zelf, dan kunt u onze medewerkers bereiken via de chat of via: 074 - 24 24 757 en [email protected]

 

Bijpassende zomergeschenken

Andere vergelijkbare zomerse artikelen zijn eventueel ook iets voor u! Bekijk daarom ook onze strandballen, zonnebrillen en strandlakens.

Luchtbedden bedrukken, eenvoudig & snel

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10