PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte pennensets

Bedrukte pennensets  zijn originele en niet te vergeten zeer functionele relatiegeschenken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses en kwaliteiten, waardoor ons aanbod zeer breed is. Het grote voordeel van een breed aanbod is dat u het best passende geschenk bij uw bedrijf kunt vinden. Een bedrukte pennenset is altijd omgeven door een mooie cadeauverpakking, waardoor het een geschenk is dat zonder extra toevoegingen kan worden weggegeven.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een bedrukte pennenset kan bestaan uit een mix van de volgende pennen:

  • vulpen
  • rollerbal
  • balpen

Bedrukte pennensets weggeven

Bedrukte pennensets zijn geschenken die eigenlijk altijd kunnen worden weggeven. Zowel voor wat minder speciale gelegenheden, als hele speciale gelegenheden. Dit komt door de chique en luxueuze uitstraling van het geschenk. Ze kunnen dus gebruikt worden voor beurzen, jubileums, netwerkbijeenkomsten en nog veel meer van deze gelegenheden.

Een bedrukte pennenset is gemakkelijk weggeven, omdat het door iedereen geliefd is. U zal dus geen moeite hoeven te doen om uw eigen bedrijf door middel van dit geschenk te promoten. Hierdoor bereikt u verschillende doelgroepen, wat de kennis over uw bedrijf onder de doelgroepen zal verbreden.

Pennensets bedrukken

Pennensets bedrukken gebeurt standaard met een tampondruk, de geschiktste bedrukkingstechniek voor het bedrukken van de wat kleinere drukoppervlaktes. U kunt ervoor kiezen om alle pennen in de set apart te bedrukken, maar u kunt bijvoorbeeld ook alleen de verpakking van het geschenk bedrukken.

Een pennenset bedrukken kan met uw eigen logo of bedrijfsnaam maar natuurlijk ook anders. Mocht u er bijvoorbeeld voor kiezen de verpakking te bedrukken, dan kan hier aanzienlijk meer ‘’tekst’’ op dan alleen op het geschenk zelf. Ook is het belangrijk om de juiste kleurencombinaties te gebruiken. Hierdoor kunt u ervoor kiezen een pen opvallend te maken, of juist precies het tegenovergestelde.

Een pennenset kan ook gegraveerd worden als het materiaal metaal is gebruikt. Er wordt dan middels een laserstraal de bovenste laag weggehaald, waardoor de bedrukking ontstaat.

Contact

Voor meer informatie over het bedrukken van dit geschenk kunt u ons altijd contacteren via de chat of: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Meer schrijfwaren

Kijk voor meer schrijfwaren bij potloden, luxe pennen en pennen!

Bedrukte pennensets

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10