PERSOONLIJK ADVIES

Zomerpakketten personaliseren

In de zomermaanden kunt u opvallen door uw relaties een pakket te schenken met daarin de meest zomerse artikelen. Wees anders en schenk uw personeel, partners en klanten een zomerpakket in plaats van een kerstpakket. U kunt dit zomerpakket zelf samenstellen en eventueel personaliseren met uw bedrijfsnaam of logo. Wilt u advies over het samenstellen of bedrukken van een zomerpakket? Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 

Zomerpakketten | selecteer de leukste geschenken

Zomerpakketten kunnen door u zelf samengesteld worden. Dat betekent dat u zelf kiest welke artikelen u combineert en hoe u deze aan uw relaties schenkt. Zo zijn zomerartikelen uitermate geschikt om weg te geven in:

  • Koeltassen;
  • Rugzakken;
  • Geschenkdozen in zomers thema.

Uiteraard zijn er meer opties mogelijk, afhankelijk van uw wensen en bijbehorend budget.

Inhoud zomerpakket

Zomerse artikelen waarmee een dergelijke pakket wordt gevuld zijn uiteenlopend en kunnen elke vorm aannemen die u wilt. De meest gebruikelijke promotieartikelen zijn:

  • Handdoeken;
  • Waterflesjes;
  • Tennissets;
  • Glazen en karaffen;
  • Zonnebrillen;
  • Slippers;
  • Strandballen.

Zomerpakketten kunnen dus geheel naar eigen wens worden samengesteld. Zoals u ziet is de lijst met mogelijkheden groot en u kunt dan ook met elk budget een mooi en passend zomerpakket samenstellen. U wordt bij Suprème Relatiegeschenken bij elke stap geadviseerd en wij proberen samen met u het meeste uit uw budget te halen!

Zomerartikelen bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken is een van de essentiële stappen in het werk van Suprème Relatiegeschenken en wij zijn hier dan ook zeer ervaren in. Bij het selecteren van producten van zomerpakketten kunt u vanzelfsprekend alle, een paar of één artikel bedrukken en zo uw stempel op het opvallende en originele geschenk achterlaten.

Zomerpakketten bestaan veelal uit meerdere producten en deze allemaal voorzien van een logo kan zeer kostbaar zijn. Wanneer dit niet binnen uw budget past, adviseren wij u om het grote geschenk te bedrukken. Bij het uitdelen van de zomerpakketten ziet men dus uw logo en bij gebruik van het promotieartikel geniet u ook van reclame.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken:

Pakketten en meer

Behalve zomer- en kerstpakketten kunt u logischerwijs ook bij ons terecht voor de kleinere relatiegeschenken. Bekijk ons gehele aanbod en ontdek ook de meest standaard promotieartikelen zoals pennen en keycords!

Zomerpakketten personaliseren

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10