PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte stappentellers

Met het bedrukken van een stappenteller bepaalt u zelf welke uitvoering u bestelt en hoeveel kosten u hieraan kwijt bent. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u stappenstellers die zeer geschikt zijn voor de promotionele markt. Hiermee kunt u snel een grote doelgroep op de hoogte stellen van uw bedrijf. Maar er zijn ook zeker stappentellers te vinden die wat duurder in aanschaf zijn en veel meer functionaliteiten bieden. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte stappentellers in veel varianten!

Stappenstellers met bedrukking zijn onmisbaar in de tijd waar iedereen erg druk bezig is met een gezonde levensstijl. Vrijwel iedereen wil een paar kilo’s kwijt en soms vindt men het erg lastig om dit doel te bereiken. Met een bedrukte stappenteller, ook wel pedometer genoemd, wordt dit al een stuk gemakkelijker. De stappenteller met bedrukking houdt namelijk precies bij hoeveel stappen u al heeft gelopen op een dag en hoeveel u er bijvoorbeeld nog moet lopen om uw persoonlijke doel te behalen. Gebruik de bedrukte stappenteller en weet hierdoor precies hoeveel u beweegt op een dag! 

Er zijn diverse modellen, zoals die met een clip aan de broek bevestigd worden of een model dat om de pols kan worden bevestigd. De klantenservice van Suprème Relatiegeschenken vertelt u graag per model meer over de functionaliteiten en mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u zelf ook extra productinformatie en foto’s vinden in de webshop.

Het bedrukken van stappentellers

Het bedrukken van stappentellers gebeurt met een tampondruk of een zeefdruk. Met deze bedrukkingstechnieken kan er ontzettend goed een kleurenbedrukking worden aangebracht op de stappentellers, maar het is uiteraard ook mogelijk om een bedrukking in zwart of wit te bedrukken. Combineer uw bedrukking met de kleur van de stappenteller, bijvoorbeeld: 

  • kies een zwarte of witte stappenteller in combinatie met een kleurrijke bedrukking, deze zal er dan zeker uitspringen;
  • kies een stappenteller in een opvallende kleur en breng uw bedrukking subtiel aan. 

Contact met ons opnemen

U kunt voor het beste advies natuurlijk altijd contact opnemen met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken:

Kijk gerust eens verder in de webshop!

Kijk gerust eens verder in de webshop van Suprème! Wij hebben bijvoorbeeld ook frisbees, pennen en bamboe bekers!

Bedrukte stappentellers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10