PERSOONLIJK ADVIES

Paaspakketten bedrukken

Vrij nieuw in Nederland en België is het paaspakket. Door een paaspakket te bedrukken en te vergeven onder werknemers en (potentiële) klanten en relaties, maakt u een goede indruk. Met de gepersonaliseerde pakketten laat u zien dat u ze waardeert en die waardering zult u terugkrijgen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Paaspakketten zijn relatief nieuw en het is dan ook nog niet gebruikelijk bij vele bedrijven om op de Paasdagen in te spelen. Toch kunt hier u, en zeker met een kleiner budget, gebruik van maken. Als u bijvoorbeeld aan het einde van het jaar niet het budget heeft om personeel te voorzien van kerstgeschenken dan zijn wellicht de Paasdagen een nieuwe kans voor u.

Paaspakketten samenstellen

Paaspakketten samenstellen kunt u samen met het team van Suprème Relatiegeschenken doen. U kunt zelf aangeven wat uw budget is en welke producten u graag in het pakket terugziet. Onze medewerkers zullen u dan een aanbieding doen met verschillende opties die binnen het gestelde budget passen.

Artikelen die u met een dergelijk pakket kunt samenstellen zijn als volgt:

  • Chocolade
  • Eieren
  • Groen

Pasen is sterk gerelateerd met het voorjaar en het is dan ook niet meer dan logisch dat de pakketten groen in de vorm van zaden, bloemen, etc. zal hebben. Daarnaast kunnen natuurlijk de eieren, chocolade en andere lekkernijen niet achterwege blijven en ook hier vindt u dan nog genoeg van in onze webwinkel.

Paaspakketten kunnen gepresenteerd worden aan uw relaties zoals u dat wilt. Let wel dat als we te maken hebben met grote aantallen, dat een uiteindelijk verpakking in de vorm van een doos noodzakelijk is i.v.m. vervoer. Maar in kleine getallen is het ook mogelijk om uw paasartikelen weg te geven in mandjes, zakken, etc.

Paasartikelen

Behalve de standaard producten kunt u ook originele relatiegeschenken aan uw relaties schenken n.a.v. Pasen. U kunt deze dan combineren met bijvoorbeeld paaseitjes en zo toch een ‘Pasen feeling’ creëren. Promotieartikelen die u uw relaties zou kunnen schenken:

  • Tablet-, computer tassen
  • Koptelefoons
  • Theeglazen, koffiekopjes, mokken, etc.
  • Paraplu’s
  • Snoeppotten

Contact

Behalve bovengenoemde losse artikelen hebben we ook gift sets in verscheidene productcategorieën. Ervaar en profiteer van onze volledige service! U kunt ons bereiken via:

Overige geschenksets

Paaspakketten zijn één van de vele geschenksets/pakketten die wij in ons assortiment hebben. Zo kunt u bij ons ook terecht voor zomerpakketten, kerstpakketten en sinterklaaspakketten!

Paaspakketten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10