PERSOONLIJK ADVIES

Snoep bedrukken

Bedrukt snoep is niet alleen ontzettend lekker, maar ook goed voor uw bedrijf! Het is een promotioneel artikel dat in positieve zin niet snel vergeten zal worden. Snoep met bedrukking is een relatiegeschenk dat mensen snel aantrekt, hierdoor heeft u de mogelijkheid om een praatje te maken of een folder of andere informatie af te geven. Uiteraard is het ook mogelijk om een leuke winactie te koppelen aan de snoepjes met bedrukking.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 

Snoep bedrukken en uitdelen

Snoep dat bedrukt kan worden, kan voor verschillende gelegenheden worden gebruikt. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor beurzen, bijeenkomsten, evenementen, open dagen, etc. Snoep is een welkome en opvallende verrassing tijdens zo’n gelegenheid. Natuurlijk omvat snoep een grote groep met producten, enkele voorbeelden uit ons assortiment zijn:

  • pepermunt;
  • zuurtjes;
  • chocolade;
  • jellybeans;
  • suikerhartjes;
  • etc.


Suprème Relatiegeschenken biedt u ook merksnoep aan. Onder andere kauwgom van Sportlife en chocolade van Ferrero Rocher of Mars. Ook de snoepjes van Haribo zijn terug te vinden in ons assortiment. Men zal dit direct herkennen en daardoor nog eerder geneigd zijn om een lekker bedrukt snoepje te pakken.

Snoep bedrukken

Snoep wordt bedrukt met een tampondruk of een foliedruk. Het is belangrijk dat het bedrukken van snoep hygiënisch gebeurt. Dit snapt Suprème Relatiegeschenken maar al te goed. Daarom wordt de verpakking of de wikkel van snoep bedrukt, wanneer dit namelijk op het snoepje zelf zou gebeuren, zou dit niet bepaald hygiënisch zijn. Een tampondruk wordt gebruikt bij het bedrukken van een blikje of andere verpakking. Een foliedruk gebeurt bij het bedrukken van de wikkel van het snoepje zelf.

Bij sommige producten kanhet bedrukken ook full colour gebeuren. Hier kunt u bijvoorbeeld een foto op laten drukken en dit gebeurt voornamelijk bij chocolaatjes. Een full colour bedrukking valt ontzettend op en zal u dan ook veel extra promotie opleveren! De mogelijkheden voor een full colour bedrukking leggen onze medewerkers graag telefonisch of per mail aan u uit.

Suprème Relatiegeschenken weet precies hoe snoep het beste bedrukt kan worden. Wij helpen u graag! 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Snoep & meer

Kijk ook bij snoeppotten, pepermunt en lolly's!

Snoep bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10