PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte zakdoekjes

Zachte papieren zakdoekjes in een tissue box  of juist in een klein meeneemzakje en bedrukt met uw boodschap: zo zet u uw bedrijf op een originele manier weer helemaal in de spotlights. Het is een krachtig promotiemiddel dat in elk bedrijf of huishouden gebruikt zal worden. Denk maar eens aan hoeveel reclame het u oplevert als u zakdoekjes laat bedrukken. Tissues zijn hygiënische, milieuvriendelijke papieren zakdoekjes die men makkelijk weggooit. Het is namelijk altijd handig om zakdoekjes bij de hand te hebben. Of men in de winter verkouden is, de handen ermee schoonmaakt na het eten, gebruikt op het toilet of in de auto, ze komen altijd van pas.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Tissueboxen geven de perfecte mogelijkheid om uw bedrijf te promoten. Wanneer de tissues op zijn, kunnen sommige boxen worden bijgevuld met nieuwe tissues. De boxen die niet bijgevuld kunnen worden, kunnen ook dienen als bijvoorbeeld een pennenbakje, pepercliphouder of om andere kantoorartikelen in op te bergen.

Soorten tissue(boxen)

Wij bieden tissues in verschillende vormen, maten en hoeveelheden zoals:

  • Tissuehouder met vochtige doekjes
  • Tissuebeker
  • Zakdoekjes in kleine meeneemverpakking
  • Grote tissue box
  • Normale tissue box

In elke soort zakje of box zit een verschillend aantal doekjes.

Het bedrukken van tissues

Verpakkingen om tissues worden voorzien van een offset druk of een digitale druk. Het grootste verschil tussen digitaal drukken en offsetdrukken is dat de vaste kosten per drukopdracht heel laag zijn. Daarentegen zijn de variabele kosten per vel veel hoger dan bij offsetdruk. Hierdoor is digitaal drukken vooral interessant bij kleine oplages. Ook de druktijden van digitaal drukken zijn korter dan bij offsetdruk, waardoor het geschikt is voor spoedklussen.

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste druksoort dat past bij het logo of afbeelding die u erop wilt hebben staan.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam via: 

Bijpassende geschenken

Bijpassende geschenken, zijn: zakspiegels, manicuresets en toilettassen

Liever totaal iets anders?

Naast zoekdoeken en bijpassende geschenken kan het ook leuk zijn om juist een heel ander geschenk te geven naast de zakdoekjes. Zo kun je bij Suprème Relatiegeschenken ook een zonnebril bedrukken of potloden bedrukken. Wat daarnaast ook altijd goed in de smaak valt bij dames is het bedrukken van katoenen tassen

Bedrukte zakdoekjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10