PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte reistassen

Bedrukte reistassen zijn tegenwoordig helemaal hip. Ze worden veelvuldig gebruikt en zijn daarom het ideale relatiegeschenk om weg te geven aan bijvoorbeeld collega’s die zo af en toe op zakenreis gaan. Vooral wanneer u uw bedrijfslogo erop laat bedrukken zal u veel naamsbekendheid opbouwen.

 

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Voordelen reistassen bedrukken

Een aantal voordelen op een rijtje van bedrukte reistassen:

  • Zijn van goede kwaliteit à gaan dus erg lang mee
  • Ze worden veel gebruikt à zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden
  • Zien er mooi uit en blijven ook mooi
  • Er kan veel in à hierdoor hoef je niet alsnog met meerdere tassen door de steden te lopen.

Reistassen worden allang niet meer alleen gebruikt tijdens het reizen. Omdat ze erg ruim zijn, zijn ze ook te gebruiken voor bijvoorbeeld het sporten of boodschappen halen. Tegenwoordig zijn de reistassen al helemaal niet meer zoals ze vroeger waren. In die tijd waren ze behoorlijk degelijk, terwijl ze nu juist een stoer uiterlijk hebben.

Het bedrukken van reistassen

Reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Voor mooie bedrukte reistassen bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het goede adres. Wij besteden onze uiterste zorg aan uw bestelling. Of u de bedrijfsnaam, het logo, een persoonlijke tekst of meerdere bedrukkingen op te tassen wil, wij krijgen het voor elkaar.

De tassen worden bedrukt door middel van een transfer- of zeefdruk. Wij geven persoonlijk advies over welke druk het beste bij uw logo of tekst past. Het voordeel van een transferdruk is dat we daarmee alle kleine details kunnen drukken, zonder dat het onduidelijk wordt. Zeefdruk is de meest gebruikte techniek die tegelijkertijd ook het goedkoopst is. Ook is borduren mogelijk, dit kan zelfs in meerdere kleuren.

Meer informatie

Heeft u vragen over het bedrukken van reistassen of over andere tassen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken. Wij zijn te bereiken via: 

Andere soorten tassen

Heup, katoenen en laptop!

Bedrukte reistassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10