PERSOONLIJK ADVIES

Koffiekopjes bedrukken

De soorten en kleuren koffiekopjes van Suprème Relatiegeschenken lopen zeer uiteen en er zijn dan ook vele mogelijkheden met deze originele promotieartikelen. U vindt niet alleen verschil in opties omtrent vorm, grootte, prijs en materiaal, maar ook in het bedrukken van de kopjes. Laat u de koffiekopjes bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking?

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Bedrukte koffiekopjes

De koffiekopjes die u in onze webwinkel kunt bestellen zijn zeer gevarieerd en voor elke voorkeur en bijpassend budget is dan ook een geschikt artikel te vinden. U kunt bij ons terecht voor de goedkoopste varianten die rechttoe rechtaan zijn, maar ook de speciale kopjes die in sets en opvallende verpakkingen worden geleverd.

Bedrukte koffiekopjes die u bijvoorbeeld voor eigen gebruik bestelt, zullen simpel zijn en een originele verpakking of set is vaak niet van belang. Maar wanneer u dergelijke relatiegeschenken ter promotie aan uw connecties wilt geven, dan wordt ook de verpakking belangrijk. In onze onlineshop zult u verschillende sets aantreffen die gepresenteerd zijn in:

  • Kleurrijke dozen
  • Houders

Afhankelijk van het soort set dat u bestelt worden de kopjes per twee, vier of zes in een doos aan uw relaties geschonken.

Koffiekopjes bedrukken

Koffiekopjes bedrukken is middels verschillende druktechnieken mogelijk maar de meest gebruikelijke manier is een keramische transfer. Het bedrukken middels een transfer is stap één in het creëren van een kwalitatief goede bedrukking. Wanneer keramiek namelijk bedrukt is, is het van belang dat deze daarna ingebakken wordt zodat het bedrukte logo tegen de vaatwasser bestand is.

Als de cruciale stap twee overgeslagen wordt, kunnen wij niet garanderen dat de bedrukking wasbeurten doorstaat en u zult dus geassocieerd worden met een kwalitatief minder product. Voor meer informatie omtrent het bedrukken van keramiek, en in het specifiek koffiekopjes, kunt u contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken via:

Koffiekopjes en meer

Koffiekopjes zijn promotieartikelen met een duidelijke functie die veel gebruikt worden. Het is daarnaast ook een product dat simpel met andere relatiegeschenken gecombineerd kan worden. U kunt dus zelf pakketten samenstellen maar ook een promotielijn opstellen waarmee u op verschillende tijden de artikelen aan uw relaties geeft.

Zo kunt u uw contacten verblijden met een koffiekopjes set, en de volgende producten laten volgen:

  • Theeglazen
  • Thee
  • Snoeppotten
  • Chocolade

Vele klanten maken gebruiken van deze combinaties en hebben een zeer succesvolle reclame gecreëerd.

Meer koffie gerelateerde producten

Eventueel passen de volgende relatiegeschenken ook in uw zoekopdracht: cappuccinokopjes, espressokopjes en kop en schotel

Koffiekopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10

Goede en snelle service

Eva uit Groningen

9

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10