PERSOONLIJK ADVIES

Audio speakers bedrukken

Door speakers te bedrukken en uit te delen als relatiegeschenk, geeft u een verrassend én zeer gewenst cadeau weg. De ontvanger zal de speaker graag gebruiken om zijn of haar favoriete muziek af te spelen. En bij elk gebruik zal hij of zij de bedrukking van uw bedrijfsnaam of logo zien, wat voor herkenning en vertrouwen zorgt.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte audio producten zijn relatiegeschenken die steeds populairder worden. Door de technische ontwikkelingen van de laatste jaren en de verwachte ontwikkelingen wordt het aanbod in audio producten steeds groter en gewilder. U kunt hier als bedrijf mooi op inspelen, waardoor u niet meer snel zal worden vergeten.

 Audio producten die bedrukt kunnen worden en waar veel vraag naar is, zijn onder andere;

  • Koptelefoons
  • (wekker) Radio’s
  • Speakers
  • Etc.

Bedrukte audio producten aanbieden

Bedrukte audio producten zijn relatiegeschenken die veel goodwill creëren en via een bedrukte doos ontzettend leuk aan zakenrelaties aangeboden kunnen worden. Daarnaast zijn ook deze promotieartikelen geschikt om toe te voegen aan kerstpakketten, als audio producten bij uw algehele thema passen.

Een bedrukt audio product biedt de ontvanger de kans om te luisteren naar geluid op een speciale manier. Koptelefoons zorgen er bijvoorbeeld voor dat de gebruiker alleen kan luisteren, terwijl een speaker het geluid juist versterkt. Suprème Relatiegeschenken heeft veel ervaring in het vinden van originele en bijpassende relatiegeschenken voor een bedrijf. Tevens kunt u altijd een vrijblijvende offerte op maat aanvragen, mocht u er met de rekenmodule niet helemaal uitkomen.

Audio producten bedrukken

Audio producten bedrukken is geheel afhankelijk van het soort product en het bijbehorende materiaal. Een van de veel voorkomende relatiegeschenken die wij vaak bedrukken zijn de voorheen genoemde koptelefoons. Deze kunnen op verschillende posities bedrukt worden, wat meestal via een tampondruk gebeurt. Er zijn ook andere bedrukkingstechnieken die kunnen worden gebruikt, zoals: transferdruk, zeefdruk, graveren, etc.

Audio producten zijn over het algemeen relatief duurdere producten en wanneer het budget het bedrukken via een tampondruk niet toelaat, is een doming een goed alternatief. Een doming is een sticker met een harslaag die het logo doet glanzen en opvallen. De sticker heeft een soort 3D-effect waardoor de aandacht van mensen zeker zal worden getrokken.

Telefoonnummer & e-mailadres

Bij het bestellen en bedrukken van audio producten komen veel vragen aan bod. Suprème Relatiegeschenken beantwoordt deze graag en adviseert u van begin tot einde. Neem contact op via: 

Meer dan audio producten alleen

Behalve bedrukte audio producten heeft Suprème Relatiegeschenken ook ander opladers en powerbanks die binnen uw wensen passen.

Audio speakers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10