PERSOONLIJK ADVIES

Thermosflessen bedrukken

Thermosflessen zijn zeer gewaardeerde relatiegeschenken. Thermosflessen bedrukken en uitdelen is niet alleen voor de ontvanger een mooi product, maar ook voor uw bedrijf. De thermosflessen worden keer op keer gebruikt en de ontvanger zal dan ook keer op keer uw bedrijfsnaam of logo zien. Daarnaast zullen andere mensne de fles ook zien wanneer deze gebruikt wordt. Deze herhaling zorgt voor vertrouwen in uw bedrijf, waardoor de klanten steeds positiever over uw bedrijf zullen denken. Een ideaal geschenk voor uw bedrijf!

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Thermosflessen bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Wanneer u een thermofles of isoleerfles wilt laten bedrukken kunt u bij ons kiezen uit een breed en divers assortiment. Onze thermo flessen zijn onder andere gemaakt van materialen, zoals; keramiek, aluminium, metaal of kunststof. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een thermoflessen met of zonder oor. Hierdoor heeft u al ruime keuze in het kopen van thermoflessen. Echter heeft u bij ons nog meer mogelijkheden. Want wij bieden thermoflessen en isoleerflessen aan van verschillende formaten. Suprème Relatiegeschenken biedt een thermo fles aan in drie inhoudsmaten 330 ml, 500 ml of 750 ml. Wanneer u een geschikte thermofles heeft gevonden kunt u de thermofles laten bedrukken en bestellen. Houdt hierbij rekening met de minimale afname die ingesteld zijn. De minimale afname is afhankelijk van het soort isoleerfles. Wij hanteren een minimale afname van 25, 50 of 100 stuks. Bekijk voor het bestellen dus of er een minimale afname vereist is. Wanneer u de thermoflessen hebt laten bedrukken kunt u deze uitdelen en kunnen uw relaties reclame voor u gaan maken. Laat uw isoleerfles of thermofles eenvoudig en voordelig bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken!

Hoe werkt dat, thermosflessen bedrukken?

Thermosflessen bedrukken kan op twee manieren: met tampondruk of door te graveren. Kiest u voor de tampondruk, dan kunt u maximaal vier kleuren gebruiken in de bedrukking. Met een stempel wordt de bedrukking op de thermosfles of isoleerfles gedrukt. Bij graveren haalt een laserstraal de bovenste laag van de buitenwand weg. Dit levert een prachtig stijlvol resultaat op in één kleur. Voordat wij de thermosflessen bedrukken, ontvangt u altijd eerst een gratis digitale drukproef via e-mail. U krijgt hiermee alvast een goede indruk van hoe de thermosflessen eruit komen te zien. Bovendien kunt u zo nog wijzigingen aangeven, zodat u zeker weet dat het resultaat precies is zoals u in gedachten heeft. 

Is een bedrukte thermofles of isoleerfles toch niet het juiste geschenk dat u zoekt? Geen probleem! Suprème Relatiegeschenken heeft een breed assortiment met verschillende promotieartikelen en relatiegeschenken. Hier zit vast wel een geschenk tussen dat u kunt gebruiken voor uw bedrijf. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze thermosbekers, waterflesjes of bidons. Daarnaast hebben we ook diverse seizoensproducten, tassen, pennen en duurzame geschenken in ons assortiment. Bekijk onze website en bestel het gewenste product eenvoudig online! Door ons breed assortiment hebben we voor iedereen en elk bedrijf wel een geschikt product in ons aanbod.

Vragen, opmerkingen of wilt u advies? Neem contact op!

Thermosflessen bedrukken kan eenvoudig en snel bij Suprème Relatiegeschenken. Met ons uitgebreide assortiment heeft u een ruime keuze. Ook hebben wij nog veel meer producten op voorraad die u kunt laten bedrukken. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het bedrukken van thermosflessen en helpen u graag om het gewenste resultaat te bereiken. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies over het bedrukken van thermoflessen? Neem dan gerust contact op via de chat op onze website of: 074 - 24 24 757 of [email protected]. Onze medewerkers helpen u graag verder. Samen maken wij een uitstekende relatiegeschenk of promotieartikel! Bestel snel uw thermofles of neem contact met ons op en wij helpen u verder!

Thermosflessen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10