PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte horloges

Bedrukte horloges zijn geschenken waar men graag gebruik van maakt. Iedereen houdt zich onbewust elke dag bezig met de tijd. Hoe laat is het? Hoeveel tijd heb ik nog? Etc. Een horloge met bedrukking is dan natuurlijk een geweldig relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties. Iedere keer als de gebruiker op zijn of haar bedrukte horloge kijkt, zal deze uw bedrukking zien en uiteraard zal dit ook bij andere mensen opvallen.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte horloges in verschillende uitvoeringen

Horloges met bedrukking zijn er in veel verschillende soorten. Ieder bedrijf wil graag iets anders uitstralen en met de horloges van Suprème Relatiegeschenken is dit mogelijk. Ons assortiment is erg breed en bevat verschillende uitvoeringen, er zijn namelijk veel verschillende soorten horloges. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u onder andere:

  • sportieve horloges;
  • zakelijke horloges;
  • dames horloges;
  • heren horloges;
  • etc.

Bedrukte horloges zijn niet alleen qua look erg verschillend, maar ook worden er vaak verschillende materialen gebruikt. De bandjes zijn onder andere gemaakt van: 

  • leer;
  • siliconen;
  • metaal;
  • etc.

De wijzerplaat verschilt ook per bedrukt horloge,  u kunt bijvoorbeeld bij sommige uitvoeringen zien wat voor een dag het is en welke datum. Bij andere staan er juist weer alleen cijfers in, maar er zijn ook horloges met alleen punten of stippen die de cijfers aanduiden. De meeste uitvoeringen in ons assortiment zijn (spat)waterbestendig.

Horloges bedrukken

Een horloge bedrukken kan op veel verschillende manieren en op veel verschillende plekken. Bij het geschenk kan de wijzerplaat bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. Op het polsbandje van een horloge kan een blinddruk worden gelegd met de door u gewenste bedrukking. De achterkant kan gegraveerd worden. Het mooiste is om een horloge op te leggen met in het zilver of het goud uw bedrukking.

Contactgegevens

Suprème Relatiegeschenken maakt graag een gratis digitale proef voor u, zo kunt u de bedrukking of bedrukkingen bekijken en weet u vooraf al hoe het horloge er uit zal komen te zien. De contactgegevens zijn: 

De medewerkers zijn ook via de online chat te bereiken, deze vindt u rechts onderaan op de website.

Horloges en meer

Bekijk ook onze klokken, wekkers en weerstations!

Bedrukte horloges

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10