PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte zakspiegels

Een zakspiegel met bedrukking is een relatiegeschenk dat veel gebruikt zal worden nadat u het weg heeft gegeven. Een bedrukte zakspiegel is een ontzettend functioneel relatiegeschenk. Iedereen heeft wel momenten dat het fijn is om te checken hoe zijn of haar haar en make-up zit. Bijvoorbeeld voor een afspraak of tijdens het uitgaan. Als er dan geen spiegel in de buurt is, is zo’n zakspiegel wel heel erg handig. Hij neemt weinig plaats in en is makkelijk mee te nemen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Diverse modellen zakspiegels

Bedrukte zakspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Ze zijn er bijvoorbeeld in een vierkante en ronde vorm. Bij sommige zakspiegels zit een borstel verwerkt in de onderkant van de zakspiegel. Andere zakspiegels hebben een leuk dessin op de bovenkant. Er is zelfs een zakspiegel met een gerecyclede papieren cover.

Bedrukte zakspiegels zijn leuke relatiegeschenken om uit te delen op beurzen, maar ook tijdens evenementen of persoonlijk te overhandigen aan uw relatie. Een bedrukte zakspiegel biedt veel mogelijkheden. Het is relatiegeschenk is heus niet alleen te vergeven aan vrouwen, want ook mannen vinden een bedrukte zakspiegel erg handig. Tevens is het geschikt voor een grote doelgroep (verschillende leeftijden). Daardoor kunt u dus veel mensen in een enkele keer van weggeven bereiken.

Zakspiegels bedrukken

Het is belangrijk dat zakspiegels goed bedrukt worden. Zakspiegels worden vaak in een handtas of (jas)zak gestopt en dan is het fijn als de bedrukking lang mee gaat en goed blijft zitten. Zakspiegels worden daarom bedrukt door middel van een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking door middel van een stempel op de zakspiegel bedrukt. Dit kan in verschillende kleuren en het enige waarmee u rekening moet houden is de doorloop van kleuren. Omdat een tampondruk wordt aangebracht met een rubberen stempel, kunnen kleuren die elkaar doorlopen in de bedrukking gaan mengen. Onze medewerkers zullen u hier altijd voor waarschuwen. U kunt ervoor kiezen om uw logo, bedrijfsnaam, algemene gegevens of een combinatie hiervan op de zakspiegel te laten bedrukken.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 

Overige relatiegeschenken

Naast zakspiegels zijn er ook tal van andere verzorgingsproducten die je kunt laten personaliseren, neem een kijkje bij EHBO sets, badeendjes en lippenbalsem! Nog niet overtuigd? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een ander product. Je kunt namelijk ook een zonnebril bedrukken of een katoenen tas bedrukken. Wat daarnaast ook al jaren populair is, is potloden bedrukken met eigen ontwerp. 

Bedrukte zakspiegels

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10