PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte documententassen

Als bedrijf kunt u bedrukte documententassen aanschaffen voor uw eigen personeel en dus voor eigen gebruik. Een documententas helpt uw verkopers een professionele en verzorgde uitstraling aan te nemen wat een verkoopgesprek altijd ten goede komt. Daarnaast kunt u dit product ook voor uw relaties aanschaffen en daarmee een zeer praktisch artikel schenken. Door de bedrukking op de documententas zien veel andere mensen ook uw bedrijfsnaam.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Documententassen is een heel bruikbaar relatiegeschenk en de reden is meer dan vanzelfsprekend. Middels een dergelijke tas kan men gemakkelijk verschillende papierwaren netjes meenemen en het is zelfs mogelijk om laptops, notebook en tablet in diezelfde tas te vervoeren.

Voordelen van functionele relatiegeschenken die meerdere malen gebruikt worden is dat men meer dan eens met het bedrukte logo in contact komt. Uw reclame zal dus optimaal zijn! Daarnaast worden dit soort tassen niet snel weggegooid, maar weggegeven wat het gebruik en de reclame dus alleen verplaatst en niet elimineert.

Documententassen | verscheidene soorten & materialen

Documententassen komen in vele soorten en maten voor en u kunt dan ook met elk budget een geschikt exemplaar vinden. Zo heeft onze veelzijdige webwinkel de meest simpele types, maar ook uitgebreide versies met vele opbergmogelijkheden.

De tassen verschillen niet alleen in design, maar ook in materiaal wat de prijs beïnvloedt. Deze promotieartikelen van Suprème Relatiegeschenken kunnen van de volgende materialen gemaakt zijn:

  • Leder;
  • Microvezel;
  • Non woven.

Bovenstaande opties zijn natuurlijk veel voorkomende materialen waar vele tassen van gemaakt zijn. Maar onze webwinkel beschikt ook over zeer originele documentassen die gemaakt zijn van:

  • Geweven papier;
  • Polypropyleen (PP).

Documententassen van papier en PP vallen zeker op, samen met de bedrukking! Benieuwd of deze artikelen binnen uw budget vallen? Dan kunt u contact opnemen met ons team via 074 - 24 24 757 en [email protected].

Documententassen bedrukken

Documententassen bedrukken is hetgeen wat ervoor zorgt dat u passende reclame met deze promotieartikelen kunt maken. Het is immers het logo in combinatie met eventueel wat tekst en afbeeldingen wat de link tussen uw bedrijf en het artikel maakt – en dus de reclame is.

Ontdek ook onze andere tassen

Uiteraard beschikt Suprème Relatiegeschenken ook over vele andere soorten tassen zoals koeltassen, rugzakken en sporttassen! Ontdek onze veelomvattende collectie vandaag nog. 

Bedrukte documententassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10