PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte poncho's

Een bedrukte poncho wordt vaak gebruikt voor het gemak. Een poncho met bedrukking is gemakkelijk in gebruik en kan makkelijk worden meegenomen. Niemand houdt ervan om natgeregend of -gesneeuwd te worden, dus kunt u maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Met een bedrukte poncho zorgt u ervoor dat de ontvanger altijd iets bij zich heeft om zich te beschermen tegen de neerslag. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Vaak zijn de bedrukte poncho’s erg klein verpakt, waardoor ze gemakkelijk onder andere kunnen worden meegenomen: 

  • in een jas
  • in een tas
  • in een zadeltasje

Bedrukte poncho’s in verschillende uitvoeringen

Bedrukte poncho’s zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld uitvoeringen die bedoelt zijn voor éénmalig gebruik, maar ook poncho’s die vaker gebruikt kunnen worden. Enkele andere voorbeelden van poncho’s die u in onze webshop kunt bestellen en kunt bedrukken, zijn 

  • aan sleutelhanger;
  • fleece;
  • noodponcho’s;
  • etc.

Een bedrukte poncho wordt vaak meer gebruikt dan een paraplu. Een poncho met bedrukking is namelijk gemakkelijk mee te nemen in een fietstas, handtas e.a. zoals u hierboven al heeft kunnen lezen. Ook is het fietsen en lopen met een paraplu vaak lastig als er een harde wind waait. Met een bedrukte poncho heeft u hier geen last van en blijft uw relatie toch droog.

Poncho’s bedrukken

Een poncho wordt over het algemeen bedrukt door een bedrukt kaartje in de verpakking van de poncho te stoppen. Op dit kaartje kunnen verschillende gegevens worden vermeld, maar u kunt ook een boodschap overbrengen. Het ontwerp kunt u dan ook zelf samenstellen en is mogelijk in full colour. Deze manier van bedrukken wordt veel gebruikt als een poncho snel geleverd moet worden.

Als u op tijd bestelt, heeft u de mogelijkheid om de poncho in het buitenland geheel naar eigen wens te ontwerpen en te laten bedrukken. Dit geeft een opvallend en herkenbaar effect, wat uw bedrijf zeker ten goede zal komen. Deze manier van ontwerpen en bedrukken wordt custom made genoemd.

Meer informatie?

Voor meer informatie over poncho’s kunt u altijd bij het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken terecht. U kunt contact opnemen via de chat op de website of via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Meer wintertextiel

Zie ook onze regenkleding, sjaals en fleece dekens!

Bedrukte poncho's

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10