PERSOONLIJK ADVIES

Toilettassen bedrukken

Toilettassen met een bedrukking kunnen zowel alleen als in een geschenkpakket worden weggegeven. Hierdoor worden de mogelijkheden voor u als bedrijf erg groot. Toilettassen met een bedrukking kunnen apart heel goed voor promotie worden weggegeven, hiermee bedoelen wij beurzen, en dergelijke. Pakketten kunnen weer heel goed op andere momenten worden weggegeven. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of andere feestelijke gelegenheden. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Toilettassen met bedrukking weggeven 

Bedrukte toilettassen worden altijd meegenomen tijdens vakanties, weekendjes weg en andere logeerpartijen. In een toilettas met bedrukking zitten alle persoonlijke spullen van de eigenaar. Een bedrukte toilettas is ontzettend goed te combineren met allerlei andere geschenken om weg te geven, hierdoor kunt een compleet geschenk tot stand brengen. Geschenken die u met een bedrukte toilettas kunt combineren, zijn: 

  • bedrukte tandenborstels
  • bedrukte lippenbalsem
  • bedrukte zakspiegels
  • bedrukte verzorgingsproducten
  • bedrukte manicuresets

Toilettassen bedrukken 

Toilettassen bedrukt u natuurlijk zo, dat iedereen uw bedrijf erin herkent. U kunt de kleur van uw huisstijl, bijvoorbeeld als kleur van de bedrukking kiezen. Natuurlijk kunt u ook de toilettas zelf in deze kleur kiezen. De keuze is geheel aan u. Als u eenmaal de kleuren bepaald heeft, dan kunt u kiezen wat u precies op de toilettas bedrukt wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam zijn, maar ook een bepaalde afbeelding. 

Toilettassen kunnen (mits er grote aantallen worden besteld) ook naar uw wens worden geproduceerd. Hierbij kunt u eigenlijk alles zelf kiezen, vanaf de afmeting van het geschenk tot aan de kleur, bijvoorbeeld uw eigen PMS-kleur. Deze wijze van produceren heet custom made. 

Contact opnemen

Mocht u hier graag meer informatie over willen hebben dan kunt u contact opnemen via: 

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor vragen over al onze andere geschenken. 

Pakket maken met een bedrukte toilettas? 

Voor het maken van een pakket met een bedrukte toilettas kunt u kijken bij de volgende geschenken: lippenbalsem, manicuresets en verzorgingsproducten

Toilettassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10