PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte eco tassen

Bedrukte tassen zijn één van de meest bestelde producten bij Suprème Relatiegeschenken. Met een bedrukte eco tas laat u zien dat u begaan bent met het verduurzamen van de wereld. En doordat de tassen zo groot zijn, kunt u hier een grote bedrukking op laten plaatsen. 

Bedrukte eco tassen zijn erg populair geworden de laatste jaren. De eco tassen zijn een duurzaam alternatief voor de plastic tasjes. De Europese Unie heeft alle lidstaten verplicht om het gebruik van plastic tassen te verminderen, omdat de plastic tassen veel zwerfvuil veroorzaken op straat en in zee. Vanaf 1 januari 2016 werd het in Nederland verboden om gratis plastic tasjes uit te delen in winkels.

Bedrukte eco tassen | Alternatief voor plastic tasjes

Bedrukte eco tassen zijn een prachtige oplossing om klanten toch een tas mee te geven waar de bedrukking van de winkel op te zien is. Klanten zullen de tassen telkens opnieuw kunnen gebruiken, waardoor de bedrukking steeds weer te zien is. 

Bedrukte eco tassen | Op beurzen, scholen en evenementen

Naast een alternatief voor plastic tasjes zijn er nog veel meer toepassingen voor de bedrukte eco tassen. Veel klanten bestellen eco tassen om te gebruiken als een goodybag, die ze vervolgens vullen met allerlei relevante producten voor de ontvanger. Bijvoorbeeld een bezoeker van een beurs, op een open dag op en een school of tijdens een evenement. De ontvangers kunnen de bedrukte eco tassen die dag gebruiken, maar ook nog lang daarna, waardoor de bedrukking bij steeds andere mensen zichtbaar zal zijn.

Bedrukte eco tassen | Hoe werkt het bestellen?

U bestelt de bedrukte eco tassen eenvoudig in onze webshop. Selecteer (indien mogelijk) de gewenste kleur van het artikel, het aantal kleuren bedrukkingskleuren, het aantal tassen en upload de bedrukking. In onze studio maken wij op korte termijn een digitale drukproef voor u. U kunt hier uiteraard nog aanpassingen in laten aanbrengen. Pas als u tevreden bent, starten wij de productie. Op de pagina van het artikel in onze webshop kunt u zien hoe lang de levertijd is vanaf het moment dat wij uw akkoord hebben ontvangen.

Contact over bedrukte eco tassen

Heeft u vragen over eco tassen bedrukken of wilt u graag advies welke eco tas het beste past bij uw bedrijf of bij de situatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag. U kunt ons bereiken:

Bedrukte eco tassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10