PERSOONLIJK ADVIES

Click clack blikjes bedrukken

Bedrukte click clack blikjes zijn niet meer weg te denken uit de branche van relatiegeschenken. Deze geschenken zijn inmiddels zo gestegen in populariteit dat ze vrijwel in ieder bedrijf aanwezig zijn. De click clack blikjes zijn gewilde geschenkjes onder personeel, gasten en (potentiële) klanten. Laat ze bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en u heeft een geweldige reclamedrager. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte click clack blikjes zijn erg populair en dat komt door verschillende redenen, zoals:

  • Ze zijn gemakkelijk mee te geven.
  • Het vervoer naar beurzen is eenvoudig.
  • Men zal zich gewaardeerd voelen.
  • De inhoud is erg lekker en verschillend.

Bedrukte click clack blikjes uitdelen

Bedrukte click clack blikjes zijn dus gemakkelijk mee te geven aan bezoekers van uw bedrijf, maar ook aan medewerkers. Het gaat om een klein geschenk dat gemakkelijk in een jaszak of een tas kan worden meegenomen. Het vervoeren van de bedrukte click clack blikjes naar beurzen is ook erg eenvoudig, ze worden namelijk geleverd in dozen en kunnen niet snel kapot gaan. Tevens nemen ze erg weinig ruimte in door de grootte van de click clack blikjes met bedrukking. Wanneer men een bedrukt click clack blikje ontvangt zal hij of zij zich gewaardeerd voelen en zal de band met uw bedrijf alleen maar sterker worden. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u de click clack blikjes met bedrukking in een groot assortiment bestellen en dat betekent dus ook dat de inhoud hiervan kan verschillen. Er is echter altijd één overeenkomst, namelijk dat de inhoud van een bedrukt click clack blikje altijd lekker is. Voorbeelden waarmee een bedrukt click clack blikje gevuld kan worden, zijn:

  • pepermunt
  • chocolade mintjes
  • dropstaafjes
  • jellybeans

Click clack blikjes bedrukken

Het bedrukken van click clack blikjes gebeurt veelal met de bedrukkingstechniek tampondruk. Deze techniek is niet alleen erg veelzijdig, maar staat ook bekend om zijn goede resultaten. Met een tampondruk kan de bedrukking op de click clack blikjes erg nauwkeurig worden aangebracht en kunt u meerdere kleuren gebruiken. Het enige waarmee u rekening hoeft te houden is de doorloop van de kleuren. Het is dus verstandig om de kleuren elkaar niet te laten overlappen in de bedrukking, hierdoor zouden ze kunnen gaan mengen. Uiteraard geeft Suprème Relatiegeschenken u hier altijd advies over. Voor meer informatie kunt u ons een chatbericht sturen of contact opnemen via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Meer bedrukt snoep bestellen voor uw bedrijf!

Meer bedrukt snoep bestelt u natuurlijk gewoon tegelijk met de bedrukte click clack blikjes. Kies bijvoorbeeld eens voor: drop, kauwgom en snoep.

Click clack blikjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10