PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte linialen

Een bedrukte liniaal is bij iedereen in huis of op het werk wel te vinden. Met een liniaal kunnen namelijk niet alleen gemakkelijk dingen worden opgemeten, maar ook rechte lijnen worden getrokken. Met dit relatiegeschenk slaat u dus twee vliegen in één klap. Bedrukte linialen zijn bij Suprème Relatiegeschenken dan ook in zeer grote getalen aanwezig, denk alleen al aan de verschillende lengtes van de linialen. Met elke lengte kan een andere afstand worden gemeten, maar elke lengte is niet geschikt voor iedere doelgroep. Als u zich bijvoorbeeld wilt richten op kinderen, adviseren wij een kortere lengte te nemen, zodat de liniaal eventueel in een etui past. Bij het weggeven op bedrijfsmatig niveau is dit echter precies andersom. Dan is het namelijk fijn om in één keer een langer stuk te kunnen opmeten of te kunnen tekenen.

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Het weggeven van bedrukte linialen 

Bedrukte linialen weggeven is zeer gemakkelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ze uit te delen, maar ze kunnen ook in een envelop worden opgestuurd, bijvoorbeeld met een mailing. Hierdoor wordt de aandacht meteen naar uw brief getrokken. De liniaal die daarin zit zal dan uiteindelijk op een bureau belanden waarna hij veelvuldig gebruikt zal gaan worden. 

Bedrukte linialen weggeven aan uw doelgroep is een slim idee. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u via de online rekenmodule meteen berekenen hoeveel u kwijt bent. Zo kunt u dus gemakkelijk zien hoeveel stuks u kunt bestellen om binnen uw budget te blijven.

Linialen bedrukken 

Linialen bedrukken kan met verschillende kleuren en manieren. Eigenlijk kunnen alle kleuren gekozen worden, om u een aantal voorbeelden te geven: 

  • rood
  • geel
  • blauw
  • zwart 

Het bedrukken van de linialen gebeurt over het algemeen altijd met een tampondruk. Een tampondruk heeft namelijk eigenschappen die geschikt zijn voor de wat kleinere drukoppervlaktes, ideaal voor de linialen dus. Het enige nadeel aan deze techniek kan zijn dat kleuren elkaar niet kunnen overlappen omdat er dan een kans op mengen bestaat. 

Meer info 

Meer informatie over onze linialen willen wij u natuurlijk altijd graag verschaffen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze verkopers via:

Andere bureauartikelen

Voor andere bureauartikelen dan alleen linialen kunt u bij ons natuurlijk ook terecht, onder andere: muismatten, memoblokken en rekenmachines.

Bedrukte linialen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10