PERSOONLIJK ADVIES

Schoudertassen bedrukken

Geen resultaten gevonden.

Een bedrukte schoudertas is een veel gezien, maar vooral een veel gebruikt relatiegeschenk. Een schoudertas met bedrukking is namelijk gemakkelijk in gebruik en heeft genoeg draagvermogen voor de gemiddelde persoon. Ook is een schoudertas goed en groot te bedrukken, wat voor u alleen maar extra voordelen oplevert. Dit betekent o.a. meer promotie voor uw bedrijf, etc.

Verschillende soorten bedrukte schoudertassen bij Suprème!

Bij een bedrukte schoudertas ontstaan meestal veel verschillende ideeën. Dit komt omdat een schoudertas ook in veel verschillende types verkrijgbaar is. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • met seventies look,
  • met verstelbare schouderband,
  • met verschillende vakken, die kunnen worden afgesloten door middel van een ritssluiting,
  • katoenen uitvoeringen,
  • ook te gebruiken als fietstas,
  • bowling look,
  • etc.

Een bedrukte schoudertas is dus voor veel verschillende doeleinden toepasbaar, dit komt door alle mogelijkheden qua type tas, bedrukking en doelgroep.  

Schoudertassen bedrukken

Een schoudertas wordt bedrukt met een transferdruk of zeefdruk. Dit geeft een mooi effect aan een tas, helemaal omdat het drukoppervlak van een schoudertas groot is.

Een schoudertas kan ook custom made worden gemaakt. Hierbij kunt u de schoudertas geheel in eigen PMS kleur laten maken. Ook de schouderband kan in een eigen PMS kleur worden gemaakt. Verder kunt u de tas ook custom made laten bedrukken. Voor meer informatie over het custom made bedrukken van een schoudertas, kunt u het beste contact opnemen. 

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Suprème Relatiegeschenken is u graag van dienst en informeert u met veel plezier naar alle mogelijkheden die er zijn, uiteraard altijd op een vrijblijvende basis. Voordat u een keuze maakt tussen de verschillende schoudertassen, geven wij u graag aan wat de verschillen zijn en wat de beste opties zijn voor u om te kiezen. Indien gewenst, maken wij voor u een persoonlijke offerte, die verschillende schoudertassen bevat, zodat u een keuze kunt maken. Wanneer u eenmaal met een medewerker van ons bedrijf heeft gesproken, blijft dit uw vaste contactpersoon voor snelle en duidelijke communicatie: 

Uiteraard is het ook mogelijk om te chatten via de webshop! 

Andere tassen

Bekijk ook onze andere tassen; koeltassen, rugzakken en sporttassen.

Schoudertassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10