PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte theeglazen

Bedrukte theeglazen is een vrij nieuwe categorie relatiegeschenken. Uiteraard vindt u al decennia lang bedrukte glazen binnen horecagelegenheden, maar sinds enkele jaren bestellen steeds meer bedrijven bedrukte theeglazen om ze uit te delen aan (potentiële) klanten. U kunt ze los weggeven of ze voorzien van theezakjes, koekjes of chocola. Ook bestellen steeds meer bedrijven bedrukte theeglazen om deze toe te voegen aan een pakket met andere artikelen. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Het aanbod in theeglazen van Suprème Relatiegeschenken is erg veelzijdig en u kunt dan ook verschillende soorten bij ons in de webshop bestellen. Ons assortiment heeft o.a. mokken van de volgende materialen:

  • Dubbelwandige glas
  • Glas
  • Keramiek

Zoals u ziet kunt u de meest standaard en goedkope versies van keramiek bij ons bestellen, maar ook de nieuwere luxe glazen met dubbele wand. Bekijk het assortiment online en ontdek wat er aan uw wensen voldoet! Heeft u liever dat wij voor u zoeken? Dan kunt u onze medewerkers bereiken via:

Theeglazen bedrukken

Theeglazen bedrukken kan met verscheidene druktechnieken gebeuren en de keuze daar tussen is afhankelijk van de grootte van de bedrukking en de kleuren die daarin moeten voorkomen. Hetgeen wat bij elke bedrukt theeglas voorkomt is het inbakken van de bedrukking. Deze gemeenschappelijke stap is essentieel in het bedrukken van servies omdat deze dan vaatwasser bestendig wordt.

Met theeglazen is er ook mogelijk om te graveren, wat middels een laser wordt gedaan. Deze druktechniek is vanzelfsprekend kostbaarder maar voor speciale gelegenheid zeer passend.

Accessoires

Bedrukte theeglazen kunne perfect gecombineerd worden met andere relatiegeschenken die min of meer dienen als accessoires. Promotieartikelen waar u hierbij aan moet denken zijn:

  • Thee
  • Theestaven/houders/etc.
  • Theedozen
  • Theepotten

Thee is een van de nieuwste promotieartikelen in ons assortiment en u kunt deze gemakkelijk laten bedrukken! Daarnaast hebben wij ook vele soorten theedozen van verschillende materialen zoals kunststof, RVS en hout. Tevens kunt u bij ons terecht voor potten en theestaven waar losse thee in gedaan kan worden.

Het combineren van relatiegeschenken en het creëren van een promotionele rode lijn wordt steeds populairder omdat men het effect ziet. Uw weggegeven artikelen zullen snel herkend worden en uw organisatie en logo, samen met de geschenken, zullen een begrip worden! Bovendien zijn het allemaal artikelen die meerdere malen gebruikt worden wat het bereik nog groter maakt.

Meer informatie omtrent het bedrukken van deze originele promotieartikelen kunt u aanvragen bij ons verkoopteam. Tevens helpen wij u graag in het ontwikkelen van een duidelijk plan dat binnen uw budget past. Wij helpen u graag verder!

Meer glaswerk

Wellicht is onder andere glaswerk zoals snoeppotten, schorten en cappuccinokopjes ook iets voor u?

Bedrukte theeglazen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10