PERSOONLIJK ADVIES

Petten bedrukken

Een bedrukte cap biedt bescherming tegen de zon. Elke keer als uw relatie de bedrukte cap gebruikt, levert dit u extra promotie op voor uw bedrijf. Een cap met bedrukking wordt vaak meegenomen op vakantie, wat betekent dat deze veel verschillende mensen zal bereiken die de bedrukking van uw bedrijf zien. Een cap wordt vaak ook een pet genoemd.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Petten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Caps met bedrukking zijn veelgebruikte relatiegeschenken. Ze beschermen niet alleen goed tegen de zon, maar kunnen een outfit ook helemaal afmaken. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u bedrukte caps die passen bij uw bedrijf en uw doelgroep, waardoor ze ook echt gedragen zullen worden. Wanneer u twijfelt tussen een aantal caps, is het mogelijk om contact op te nemen via de chat of mail. Onze medewerkers leggen u graag de verschillen uit en stellen op vrijblijvende basis een offerte op. De caps kunnen bedrukt worden met een logo of een tekst in verschillende kleuren. Onze caps zijn uniek, vooral in combinatie met uw opdruk. Ze kunnen volledig naar uw wensenworden aangepast, waardoor het een perfect geschenk is voor uw relaties. Ook als promotieartikel zijn de caps met bedrukking ontzettend handig en effectief.

Petten bedrukken met logo

Suprème relatiegeschenken beschikt over een ruim assortiment caps. Er zijn verschillende soorten petten. Zo is er de standaard variant, maar ook de trucker caps, kinderpetten, army caps en zonnekleppen. Standaard petten worden vaak op dezelfde manier bedrukt als al onze andere caps. De bedrukkingstechnieken transferdruk en zeefdruk worden vaak gebruikt. Beide bedrukkingstechnieken bieden verschillende mogelijkheden, waardoor u als bedrijf uw eigen wensen kunt laten resulteren in bedrukte petten. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende kleuren, maar de bedrukking kan ook in één kleur aangebracht worden. Voor deze optie wordt vooral veel gekozen wanneer er een kleurrijke cap is uitgezocht. Zo blijft het relatiegeschenk erg aantrekkelijk om te gebruiken. Bijna niemand wil immers met een zeer drukke ’reclamepet’ rondlopen. De bedrukte caps worden vervolgens zo snel mogelijk naar u opgestuurd, klaar om uitgedeeld te worden.

Uitstekende service en een snelle levering bij Suprème Relatiegeschenken

Standaard caps met bedrukking zijn snel en simpel te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Wist u dat wij speciale producten hebben met een snelle levering? Wanneer u bijvoorbeeld de bedrukte caps, maar natuurlijk ook andere geschenken, snel nodig heeft, kunt u bij ons kiezen uit een speciaal assortiment met producten die snel bedrukt en onbedrukt geleverd kunnen worden. Bekijk ook snel de andere hoofddeksels van Suprème Relatiegeschenken voor een gevarieerd aanbod binnen uw bedrijf. Neem bijvoorbeeld  een kijkje bij bandana’s en zonnekleppen! Voor meer informatie over de mogelijkheden qua snelle levering of andere vragen kunt u contact opnemen via: 074 – 24 24 757 en [email protected]. Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Petten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10