PERSOONLIJK ADVIES

Bestsellers

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 19
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 19

 

Promotieartikelen met bedrukking weggeven

Promotieartikelen met bedrukking kunnen worden weggegeven op beurzen, tijdens evenementen of persoonlijk worden overhandigd. Het ligt aan het doeleinde en de doelgroep voor welk relatiegeschenk u kiest. Wilt u bijvoorbeeld promotieartikelen gebruiken als strooigoed op een beurs? Dan kunt u het beste kiezen voor de wat goedkopere functionele relatiegeschenken. Strooigoed wordt voornamelijk gebruikt om meer naamsbekendheid te creëren bij onbekende (potentiele) klanten. Bij strooigoed kunt u denken aan winkelwagenmuntjes, pennen, etc.

Uiteraard hoeven de bedrukte promotieartikelen niet perse als strooigoed te worden gebruikt. Ze kunnen ook prima worden neergelegd binnen uw bedrijf of worden toegevoegd aan het kerstpakket. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er is nog veel meer mogelijk! Andere voorbeelden van promotieartikelen die bedrukt kunnen worden zijn:

 • aanstekers
 • fietsbellen
 • zadelhoesjes
 • broodtrommels
 • keycords

De bedrukte promotieartikelen zijn in een ruim assortiment terug te vinden. Mocht het toch voorkomen dat u het juiste promotieartikel, dat u wil laten bedrukken, niet kan vinden, dan kunt u altijd onze medewerkers hierover informeren. Zij vinden het namelijk geen enkel probleem om voor u op zoek te gaan naar het juiste geschenk dat past bij uw bedrijf en bij uw doeleinde. U kunt hen via onderstaande gegevens bereiken, maar u kunt ook een berichtje sturen in de online chat. Deze vindt u rechtsonder op de website, onze medewerkers zullen hierop adequaat reageren.

Bedrukte promotieartikelen

Promotieartikelen kunnen worden bedrukt met verschillende bedrukkingstechnieken, bijvoorbeeld:

 • tampondruk
 • zeefdruk
 • transferdruk
 • graveren
 • borduren
 • etc.

 

Het bedrukken van promotieartikelen gebeurt op verschillende manieren, omdat er veel verschillende soorten zijn. Ook het drukoppervlak kan per geschenk verschillen en dat betekent dus dat bij het ene geschenk de bedrukking groter kan zijn dan bij het andere geschenk. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het geschenk dat u heeft uitgekozen? Neem dan contact op middels onderstaande gegevens.

Meer informatie?

Onze medewerkers staan graag voor u klaar: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Ons aanbod!

Wij leveren en bedrukken onder andere de volgende promotieartikelen: aanstekers, keycords en brillendoekjes.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.