PERSOONLIJK ADVIES

Door promotieartikelen te bedrukken heeft u leuke geschenken om bijvoorbeeld weg te geven op beurzen, evenementen of op andere momenten. Promotieartikelen zijn over het algemeen kleine geschenken zoals aanstekers, zadelhoesjes of keycords. Deze promotieartikelen kunt u laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of slogan en uitdelen aan (potentiële) klanten om uw naamsbekendheid te vergroten. Bij Supreme Relatiegeschenken kunt u deze artikelen tegen een scherpe prijs aanschaffen. Uw promotieartikel met bedrukking komt er goed uit te zien en is van topkwaliteit. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk ons assortiment hieronder en bestel de gewenste artikelen eenvoudig online!

Bestsellers

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 9
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 9

 

Promotieartikelen met bedrukking weggeven

Promotieartikelen met bedrukking kunnen worden weggegeven op beurzen, tijdens evenementen of persoonlijk worden overhandigd. Het ligt aan het doeleinde en de doelgroep voor welk relatiegeschenk u kiest. Wilt u bijvoorbeeld promotieartikelen gebruiken als strooigoed op een beurs? Dan kunt u het beste kiezen voor de wat goedkopere functionele relatiegeschenken. Strooigoed wordt voornamelijk gebruikt om meer naamsbekendheid te creëren bij onbekende (potentiele) klanten. Bij strooigoed kunt u denken aan winkelwagenmuntjes, pennen, etc. Deze promotieartikelen kunt u bijvoorbeeld bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of iets anders en weggeven aan verschillende relaties, bezoekers en dergelijke.

Uiteraard hoeven de bedrukte promotieartikelen niet perse als strooigoed te worden gebruikt. Ze kunnen ook prima worden neergelegd binnen uw bedrijf of worden toegevoegd aan het kerstpakket. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er is nog veel meer mogelijk! Andere voorbeelden van promotieartikelen die u kunt laten bedrukken zijnaanstekers, fietsbellen, zadelhoesjes, keycords en brillendoekjes. De verschillende bedrukte promotieartikelen zijn in een ruim assortiment terug te vinden. Mocht het toch voorkomen dat u het juiste promotieartikel, dat u wil laten bedrukken, niet kan vinden, dan kunt u altijd onze medewerkers hierover informeren. Zij vinden het namelijk geen enkel probleem om voor u op zoek te gaan naar het juiste geschenk dat past bij uw bedrijf en bij uw doeleinde. U kunt hen via onderstaande gegevens bereiken, maar u kunt ook een berichtje sturen in de online chat. Deze vindt u rechtsonder op de website, onze medewerkers zullen hierop adequaat reageren.

Bedrukte promotieartikelen van Supreme Relatiegeschenken

Om ervoor te zorgen dat uw bedrukte promotieartikelen er goed uit komen te zien maken wij gebruik van verschillende bedrukkingstechnieken. Daarnaast blijven wij voordurent met de ontwikkelingen meegaan zodat wij gebruik maken van de juiste technieken. Zo bent u verzekerd van een goede bedrukking van uw gekozen promotieartikel. Promotieartikelen kunnen worden bedrukt met verschillende bedrukkingstechnieken, bijvoorbeeld:

  • tampondruk
  • zeefdruk
  • transferdruk
  • graveren
  • borduren
  • etc.

Het bedrukken van promotieartikelen gebeurt op verschillende manieren, omdat er veel verschillende soorten zijn. Ook het drukoppervlak kan per geschenk verschillen en dat betekent dus dat bij het ene geschenk de bedrukking groter kan zijn dan bij het andere geschenk. De specialisten van Supreme Relatiegeschenken zorgen ervoor dat uw promtieartikelen bedrukt worden met de juiste techniek en dat uw bedrukking er in topkwaliteit uit ziet. 

Meer informatie?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het geschenk dat u heeft uitgekozen? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op middels onderstaande gegevens. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van ons telefoonnummer of ons emailadres. 074 - 24 24 757 en [email protected]. Daarnaast kunt u ook met onze medewerkers chatten op onze website. Zij helpen u graag verder en samen met u zoeken wij de juiste promotieartikelen en de geschikte bedrukking. 

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10