PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte heuptassen

Bedrukte heuptassen doen het al jaren goed in ons assortiment. De ruime keuze, lage prijzen en grote doelgroep maken dat de heuptassen met bedrukking erg geliefd zijn. Suprème Relatiegeschenken biedt daarnaast een passende service voor uw bedrijf en u kunt zelf alle informatie gemakkelijk vinden in de webshop. Heeft u vragen of wilt u graag advies over heuptassen bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte heuptassen in gebruik

Een heuptas met bedrukking is voor uw relaties op vele manieren te gebruiken, bijvoorbeeld op vakantie om reisdocumenten in de bewaren.  Maar ook is een bedrukte heuptas gemakkelijk tijdens het wandelen, bijvoorbeeld met de hond. Men heeft er geen last van en hoeft niks met de handen vast te houden, maar er kan toch iets worden meegenomen. Zo kan er vrij worden bewogen en kunnen er toch spullen worden meegenomen. Het is tevens een veilige manier van vervoeren omdat de bedrukte heuptas dicht op het lichaam wordt gedragen.

Een heuptas met bedrukking is een veelgevraagd artikel en geschikt voor allerlei doelgroepen, zowel jong als oud. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren en ze zijn waterbestendig. U kunt de heuptas helemaal aan uw eigen bedrijf aanpassen middels de bedrukking. U kunt hem bijvoorbeeld laten bedrukken met uw bedrijfsnaam/logo. De heuptas met uw bedrukking zal dus door veel relaties gebruikt worden, en zij zullen onbewust reclame voor u maken. Voor Suprème Relatiegeschenken is het erg belangrijk om producten te leveren van goede kwaliteit en met een goede bedrukking. Hierdoor zal de gebruiker uw naam met goede kwaliteit associëren.

Heuptas bedrukken

Het bedrukken van een heuptas is op verschillende manieren mogelijk, zoals u hierboven al heeft kunnen lezen. Een heuptas kan op verschillende manieren bedrukt worden, namelijk met een:

  • zeefdruk;
  • transferdruk.

Contact met Suprème

Een heuptas met bedrukking is een gemakkelijk en betaalbaar artikel om weg te geven. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons verkoopteam helpt u graag! U kunt hen snel via de chat op de website bereiken, maar zij zijn ook telefonisch en per mail te bereiken. Bellen kan iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur naar 074 – 24 24 757. Mailen kan naar [email protected].

Kijk eens verder!

Misschien is een bedrukte rugzak, katoenen tas of een boodschappentas ook iets voor u?

Bedrukte heuptassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10