PERSOONLIJK ADVIES

Non woven tassen bedrukken

Geen resultaten gevonden.

Non woven tassen bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Wilt u een non woven tas bedrukken? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres! Een bedrukte non woven tas is een perfect relatiegeschenk voor een zeer grote doelgroep. U kunt een non woven tas opsturen als relatiegeschenk, weggeven op een beurs of meegeven ter afsluiting van een gesprek. Door een non woven tas te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, kunt u naamsbekendheid creëren en vertrouwen opbouwen bij uw bestaande relaties.

Non woven tassen zijn goedkoper dan andere tassen, maar zijn zeker niet van lagere kwaliteit. De non woven tassen kunnen worden hergebruikt en zijn gemaakt van 100% duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Zo straalt u naar uw relatie uit dat u duurzaam onderneemt en geeft om het milieu. Non woven tassen zijn modieus, goedkoop en u kunt perfect een non woven tas bedrukken met uw logo of tekst. Doordat de non woven tassen van Suprème Relatiegeschenken in verschillende prijsklassen verkrijgbaar zijn, is er voor ieder budget een non woven tas te vinden.

 

Verschillende soorten non woven tassen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, met daarin veel verschillende soorten non woven tassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schoudertas, flessentas of een draagtas met één of twee hengsels. Onze non woven tassen kunnen voor bijna alle doeleinden gebruikt worden, maar worden vooral gebruikt als boodschappentas. De tassen hebben namelijk veel draagvermogen en zijn makkelijk op te vouwen als u ze niet gebruikt.

Een non woven tas is gemaakt van ander materiaal dan de overige tassen. Het is namelijk gemaakt van polypropeen; dit is een textielsoort dat niet geweven of gebreid is. Het zijn kleine vezels die worden samengebracht met een soort lijm. In vergelijking met een katoenen tas, is een non woven tas gemaakt van grof materiaal. Desondanks voelen de non woven tassen erg zacht aan.

 

Non woven tassen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Een non woven tas bedrukken kan bij ons op twee verschillende manieren, namelijk met een zeefdruk of een transferdruk. Deze druktechnieken worden vaak gebruikt bij textiel. Suprème Relatiegeschenken helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste druktechniek voor het bedrukken van uw non woven tas!

Heeft u vragen over non woven tassen bedrukken of over de tas zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken. U kunt ons telefonisch bereiken op 074 – 24 24 757 of via e-mail: [email protected].

 

Bent u nog steeds op zoek naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze andere producten! Misschien is een bedrukte rugzak of een boodschappentas iets voor u?

Non woven tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10