PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte waterflesjes

Bedrukte waterflesjes zijn het gehele jaar door één van de beste promotionele artikelen voor uw bedrijf. Niet alleen lest water de dorst, maar een flesje met bedrukking valt ook erg op. Waterflesjes met bedrukking worden, nadat ze leeg zijn, vaak nogmaals gebruikt door ze opnieuw te vullen. Hierdoor zal uw bedrukking dus vaker gezien worden.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Waterflesjes bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Het vinden van de juiste relatiegeschenken of bedrukte producten voor uw medewerkers blijft lastig. Gaat u voor een uniek relatiegeschenk of voor een geschenk die juist praktisch is. Nu steeds meer mensen waarde hechten aan een gezonde levensstijl zien we de verkopen voor bedrukte waterflesjes stijgen. Bedrukte waterflesjes komen eigenlijk altijd wel van pas. Of u er nou een paar in de koelkast heeft staan voor bezoekers en klanten of dat u ze weggeeft op een beurs of bijeenkomst. Het grote voordeel is dat waterflesjes vrijwel altijd gebruikt zullen worden omdat water uiteraard gewoon een belangrijke levensbehoefte is. Wil je waterflesjes bedrukken? Bekijk dan het aanbod bij Suprème Relatiegeschenken.

Waterflesjes met logo van uw bedrijf

Waterflesjes zijn verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten, zo ook bij Suprème Relatiegeschenken. Bent u op zoek naar waterflesjes met logo die u kunt gebruiken bij afspraken binnen uw bedrijf? Dan zijn de waterflesjes met draaidop of sportsluiting zeer geschikt. Deze waterflesjes zijn verkrijgbaar in 330 ml of 500 ml. De waterflesjes bedrukken wij graag voor u met het juiste logo. Uiteraard bieden wij ook grotere waterflesjes met logo die u kunt gebruiken tijdens overleggen of meetings. Deze glazen flessen hebben een inhoud van 750 ml en zijn gevuld met bronwater. Perfect om op tafel te zetten tijdens een bijeenkomst of meeting. Zo kunt u uw gasten voorzien van water en zien de flessen er daarnaast ook erg stijlvol uit! Wilt u waterflesjes bedrukken om weg te geven op beurzen en evenementen? Ook dan zijn de kleinere waterflesjes met logo van 300 of 500 ml geschikt. Deze zullen zeker gebruikt gaan worden! Tot slot bieden wij ook verschillende flesjes aan die geschikt zijn voor bijvoorbeeld evenementen. Welke soort waterflesjes u ook zoekt, wij doen er alles aan om tot een passende oplossing te komen! Waterflesjes bedrukken doet u bij Suprème Relatiegeschenken!

Waterflesjes bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Heeft u een waterfles gevonden die past bij uw situatie? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. U geeft in het bestelproces aan welke bedrukking u wenst en de hoeveelheid waterflesjes die u wilt laten bedrukken. Bij een waterflesje wordt de wikkel bedrukt, dit gebeurt met een digitale print. Bij een digitale print kunt u de bedrukking naar eigen ontwerp full colour samenstellen. U kunt dus de hele wikkel voorzien van een kleurrijke bedrukking. Suprème Relatiegeschenken beschikt over goede machines en daardoor ontstaat er een groot drukoppervlak waardoor de bedrukking groot en goed uitkomt.

Bent u naast waterflesjes nog op zoek naar andere relatiegeschenken voor binnen uw bedrijf? Bekijk dan ons aanbod met bedrukte mokken, bedrukte pennen of T-shirts.

Bedrukte waterflesjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

goede ervaring, leuk personeel

Annet den Hertog uit Borne

9

Zoals verwacht weer vlot en snel geleverd

Erna uit Enschede

9

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9