PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte waterflesjes

Bedrukte waterflesjes zijn het hele jaar door één van de beste promotionele artikelen voor uw bedrijf. Niet alleen lest water de dorst, maar een flesje met bedrukking valt ook erg op. Bedrukte waterflesjes worden, nadat ze leeg zijn, vaak nogmaals gebruikt door ze opnieuw te vullen. Hierdoor zal uw bedrukking dus vaker gezien worden. Dit is goed voor de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Waterflessen bedrukken en inzetten als reclame voor uw bedrijf

Het vinden van de juiste relatiegeschenken of bedrukte producten voor uw medewerkers blijft lastig. Gaat u voor een uniek relatiegeschenk of voor een geschenk dat juist praktisch is. Nu steeds meer mensen waarde hechten aan een gezonde levensstijl zien we de aanvragen voor waterflessen bedrukken stijgen. Bedrukte waterflesjes komen eigenlijk altijd wel van pas. Of u er nu een paar in de koelkast heeft staan voor bezoekers en klanten of dat u ze weggeeft op een beurs of bijeenkomst. Het grote voordeel is dat waterflesjes vrijwel altijd gebruikt zullen worden omdat water uiteraard een belangrijke levensbehoefte is. Het geven van bedrukte waterflesjes is ook nog eens heel erg duurzaam, omdat deze flesjes waarschijnlijk vaker gebruikt gaan worden dan standaard, onbedrukte waterflesjes. Het bedrukken van waterflessen zet u uw bedrijf op een milieuvriendelijk manier in het daglicht. Het toont aan dat u niet langer wilt dat plastic flesjes direct in de prullenbak verdwijnen, maar dat deze vaker opnieuw gevuld en gebruikt worden.

Wilt u waterflessen bedrukken? Bekijk dan snel ons aanbod. 

Wat zijn de voordelen van het weggeven van bedrukte waterflesjes?

Het weggeven van bedrukte waterflesjes biedt verschillende voordelen. Waterflessen zijn goedkoop, de logo’s op  waterflessen vallen vaak goed op, waterflessen worden (bijna) altijd gebruikt, uw naamsbekendheid wordt vergroot en waterflessen worden snel geleverd. Waterflessen zijn een geschenk waar de ontvanger echt wat aan heeft.

Waterflesjes met logo van uw bedrijf

Voor waterflessen bedrukken biedt Suprème Relatiegeschenken veel verschillende mogelijkheden, soorten, kleuren en maten. Bent u op zoek naar waterflesjes met logo die u kunt gebruiken bij afspraken binnen uw bedrijf? Dan zijn de bedrukte waterflesjes met draaidop of sportsluiting zeer geschikt. Deze waterflesjes zijn verkrijgbaar in 330 ml of 500 ml. Waterflesjes met logo en een sportsluiting zijn bijvoorbeeld ideaal om neer te zetten bij een bedrijventoernooi, hardloopwedstrijd of andere sportieve activiteiten. Hierdoor krijgt uw logo (onbewust) veel aandacht. Deze waterflessen bedrukken wij graag voor u met het juiste logo. Uiteraard bieden wij ook grotere waterflesjes met logo die u kunt gebruiken tijdens overleggen of meetings. Deze chique glazen flessen hebben een inhoud van 750 ml en zijn gevuld met bronwater. Perfect om op tafel te zetten tijdens een bijeenkomst of meeting. Zo kunt u uw gasten voorzien van water en zien de flessen er daarnaast ook erg stijlvol uit! Wilt u waterflessen bedrukken om weg te geven op beurzen en evenementen? Ook dan zijn de kleinere waterflesjes met logo van 300 of 500 ml geschikt. Deze zullen zeker gebruikt gaan worden! Tot slot bieden wij ook verschillende flesjes aan die geschikt zijn voor bijvoorbeeld evenementen. Welke soort waterflesjes u ook zoekt, wij doen er alles aan om tot een passende oplossing te komen! Waterflessen bedrukken doet u bij Suprème Relatiegeschenken!

Waterflessen bedrukken van gerecycled materiaal

Onze waterflesjes met bronwater zijn gemaakt van gerecycled PET. Het gebruik van dit type materiaal zorgt voor een verminderde CO2 voetafdruk én reductie van afval. Gerecycled PET is een veel duurzamer alternatief voor traditioneel plastic. Daarnaast zijn onze bedrukte waterflesjes 100% recyclebaar.

Waterflessen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Heeft u geschikte waterflessen gevonden om te bedrukken? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. U geeft in het bestelproces aan welke bedrukking u wenst en de hoeveelheid waterflessen die u wilt laten bedrukken. Bij een waterflesje wordt de wikkel bedrukt, dit gebeurt met een digitale print. Bij een digitale print kunt u de bedrukking naar eigen ontwerp full colour samenstellen. U kunt dus de hele wikkel voorzien van een kleurrijke bedrukking. Suprème Relatiegeschenken beschikt over goede machines en daardoor ontstaat er een groot drukoppervlak waardoor de bedrukking groot en goed uitkomt. Het is ook mogelijk om waterflessen te bedrukken in kleine oplage van 96 stuks. 

Andere soorten waterflessen bedrukken

Bent u op zoek naar een ander type waterfles? Wij verkopen bijvoorbeeld ook RVS flessen, metalen flessen, kunststof flessen, bamboe flessen, aluminium flessen en glazen flessen. Daarnaast verkopen wij ook nog opvouwbare flessen. 

Bent u naast waterflesjes nog op zoek naar andere relatiegeschenken voor binnen uw bedrijf? Bekijk dan ons aanbod met bedrukte mokken, bedrukte pennen of T-shirts.

Veelgestelde vragen over waterflessen bedrukken (onderaan de pagina, kunnen we gebruiken voor de FAQ markup). 

 1. Wat zijn de prijzen voor waterflessen bedrukken?
  U kunt bij ons al waterflessen bedrukken vanaf €0,56 per fles.
 2. Wat is de levertijd van de bedrukte waterflesjes? 
  De levertijd is afhankelijk van het type fles en het design. Om de levertijden te bekijken raden wij aan om dit op productniveau te bekijken. Let op: snellere levertijd is meestal mogelijk in overleg!
 3. Kan ik ook een proefdruk aanvragen voor ik waterflessen laat bedrukken?
  Wilt u waterflessen laten bedrukken? Dan maken wij gratis een digitale drukproef voor u. Wilt u toch nog iets veranderen, dan passen wij dit voor u aan. Pas na uw akkoord wordt het product gepersonaliseerd en naar u verzonden.
 4. Hoe kan ik bij jullie betalen?
  Er zijn verschillende methodes hoe je bij ons kan betalen:
 • Op factuur: u betaalt een pro forma factuur na goedkeuring van de drukproef en voordat we de bestelling in productie nemen of een onbedrukte bestelling versturen.
 • iDEAL: vooruit betalen via de online omgeving van uw bank.
 • Creditcard: Vul uw creditcardnummer, naam op de kaart, vervaldatum en CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard) en eventueel een extra wachtwoord in.
 • Bancontact/ Mister Cash: vooruit betalen via de online omgeving van uw bank.
Bedrukte waterflesjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10