PERSOONLIJK ADVIES

Kauwgom bedrukken

Bedrukte kauwgom is gemakkelijk als premium weg te geven. Het is een product dat veel gebruikt wordt en het geeft een lekkere frisse smaak. Kauwgom dat bedrukt is, kan u goed laten opvallen. Om op te vallen met uw bedrukte pakje kauwgom, kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw visitekaartje op een pakje kauwgom te laten drukken, dit kan in full colour over het gehele pakje. Als u dit aan uw relatie geeft, zal deze zeker verrast zijn. Hierdoor laat u een goede indruk achter.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte kauwgom is er in verschillende soorten en smaken. De smaken waar u onder andere uit kunt kiezen zijn:

  • sparemint
  • sugar free
  • extra fresh

 

Bedrukte kauwgom is er in verschillende uitvoeringen. Er zijn verschillende soorten verpakkingen, zoals een blister verpakking, een flap over, etc. Suprème Relatiegeschenken heeft zelfs kauwgom van het A-merk Stimorol.  Ze zijn verpakt per 6 of 12 stuks. U kunt ook een uitdeel pot van kunststof met suikervrije kauwgom laten bedrukken met uw logo/bedrijfsnaam.

Kortom, bedrukte kauwgom is er in verschillende soorten, maten, verpakkingen en prijzen. Door ons brede assortiment is er kauwgom voor ieder budget.

Kauwgom bedrukken | mogelijkheden

Kauwgom wordt bedrukt door middel van een offsetdruk. Dit is één van de meest gebruikte druktechnieken. Bij een offsetdruk wordt de verpakking bedrukt. Het karton wordt dus als ware bedrukt en dit wordt om het geschenk heen gedaan. Bij een offsetdruk kunt u full colour bedrukken. U heeft dus de mogelijkheid om de gehele verpakking te voorzien van kleur en tekst. Denk hierbij aan een logo, afbeelding, etc. Wilt u het graag wat rustiger houden, dan kunt u ook werken met zwart/wit of donkere kleuren. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken helpen u graag.

Suprème relatiegeschenken heeft jarenlang ervaring met het bedrukken van Relatiegeschenken. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste relatiegeschenk voor uw bedrijf.

Vragen? 

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de tas zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken. U kunt ons bereiken via chat of: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Kijk eens verder!

Misschien is een  waterflesje of pepermunt ook iets voor u?

Kauwgom bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10

Goede en snelle service

Eva uit Groningen

9

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10