PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte multitools

Een multitool bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam is een geschenk dat niet alleen een brede doelgroep, maar ook nog eens een breed doeleinde heeft. Oftewel, een bedrukte multitool is aan verscheidene personen, op verschillende momenten weg te geven. Een bedrukte multitool is dan ook een erg functioneel geschenk om weg te geven aan uw relaties. Zij zullen de multitools met bedrukking graag in ontvangst nemen. Vergeet daarbij uw eigen medewerkers niet. Dit relatiegeschenk kan goed worden toegevoegd aan een kerstpakket, waarmee u veel medewerkers erg blij zult maken. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Multitools met bedrukking & relaties 

Een multitool met bedrukking kunt u zowel persoonlijk overhandigen als opsturen. Met het opsturen van een relatiegeschenk bereikt u ook al uw relaties die u door o.a. afstand niet gemakkelijk opzoekt. Middels dit promotieartikel bereikt u hen toch en houdt u deze relaties warm. 

Bedrukte multitools | verschillende soorten 

Onze bedrukte multitools zijn te bestellen in verschillende soorten. Door al deze verschillende varianten, kunt u een keuze maken waarmee u tevreden bent. Mocht u de multitools met bedrukken veel gaan gebruiken voor grootse promotieactiviteiten, dan ligt het voor de hand om een wat goedkopere uitvoering te kiezen. Wilt u ze echter weggeven aan vaste relaties dan kunt u uit duurdere varianten kiezen. 

Een multitool met bedrukking kan dus erg verschillen. Soorten die u bij ons kunt bestellen, zijn: 

  • 9-delig
  • met zaklamp
  • 12-delig
  • RVS materiaal 

Multitools bedrukken 

Multitools met bedrukking worden in verschillende materialen geproduceerd. Daarom worden de geschenken bedrukt met een tampondruk. Een tampondruk is een veelzijdige bedrukkingstechniek die goed hecht aan het materiaal waarop wordt bedrukt. Echter kunnen sommige uitvoeringen ook worden gegraveerd. Een gravering gebeurt met een laserstraal en kan bijvoorbeeld worden gekozen als het geschenk is gemaakt van metaal. 

De multitools kunnen worden bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam of andere gegevens. In onze webwinkel kunt u de keuze qua bedrukking aangeven. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u deze natuurlijk altijd bij ons verkoopteam stellen. Wij zijn te bereiken via:

Andere gereedschappen 

Kijk voor meer gereedschappen bij: rolbandmaten, gereedschappen en zaklampen!

Bedrukte multitools

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10