PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte theelichtjes en kaarsen

Bedrukte theelichtjes zijn ontzettend sfeerverhogend en eigenlijk in ieder huishouden wel terug te vinden. Ze kunnen worden besteld in verschillende kleuren en soms ook zelfs geuren. Als ze eenmaal worden aangestoken, wordt de ruimte gezellig verlicht en komen er bij sommige theelichtjes zelfs heerlijke geuren vrij. Bedrukte kaarsen zijn net wat groter dan theelichtjes. Ze worden vaak met andere maten en kleuren op een dienblad neergezet, waardoor ze zowel aangestoken als niet-aangestoken een gezellige uitstraling geven. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Voorbeelden uit ons assortiment, zijn:

  • Sets;
  • Elektrische kaarsen;
  • Uitvoeringen met geur.

Bedrukte kaarsen schenken

Bedrukte theelichtjes zijn natuurlijk erg leuk om weg te geven in het najaar en de winter. Het wordt vroeger donker waardoor het erg gezellig is om de lichtjes aan te steken. De bedrukte theelichtjes zijn leuk om weg te geven in combinatie met een houder. Hierin kunnen de theelichtjes worden gezet. Er zijn standaard glazen houders maar ook houders waardoor er figuren of andere op het plafond of de muur worden geprojecteerd. 

Als een bedrukt theelichtje wordt gecombineerd met een houder en daarna eventueel nog mooi wordt ingepakt is het geschenk helemaal klaar om weg te geven aan de doelgroep die u graag wilt bereiken. Nu denkt u misschien dat alleen vrouwen te bereiken zijn met dit geschenk, echter vinden mannen het vaak ook erg gezellig als er aangestoken theelichtjes zijn. 

Bedrukte kaarsen kunnen los, maar ook zoals het bovenstaande idee worden weggegeven, namelijk met een dienblad. Kaarsen gaan eigenlijk iets langer mee, waardoor het plezier groter kan zijn. Het prijsverschil tussen deze twee is echter ook aanwezig. Het is dus zeker het afwegen waard. 

Kaarsen en theelichtjes bedrukken 

Kaarsen en theelichtjes kunnen worden bedrukt met uw eigen logo, maar ook met een bedrijfsnaam. Het advies van onze kant is altijd om niet teveel te laten bedrukken omdat er anders een rommelig geheel kan ontstaan. 

Extra tips? 

Voor extra tips kunt u altijd contact opnemen met de adviseurs van Suprème Relatiegeschenken. Wij zijn te bereiken via: 

Andere woonartikelen 

Andere woonartikelen die u bij ons kunt bestellen zijn: onderzetters, fotolijsten en snijplank.

Bedrukte theelichtjes en kaarsen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10