PERSOONLIJK ADVIES

Koptelefoons en oordopjes bedrukken

Met bedrukte koptelefoons bereikt u voornamelijk jongeren. Dit komt omdat deze doelgroep veelvuldig gebruik maakt van dit product. Bijvoorbeeld voor op de fiets, maar ook tijdens leren of werk. Oudere mensen kunt u met dit geschenk echter ook bereiken, zij kunnen het bijvoorbeeld gebruiken voor het kijken van televisieprogramma’s op tablets of telefoons. Koptelefoons met bedrukking worden steeds populairder omdat elektronica steeds meer in opkomst is. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Waarom een bedrukte koptelefoon?

Een bedrukte koptelefoon staat bekend om de persoonlijke tint die aan dit relatiegeschenk hangt. Een koptelefoon is namelijk echt iets voor jezelf, dit komt omdat het gebruikt wordt om muziek mee te luisteren. Het geschenk zorgt ervoor dat anderen niet hoeven mee te luisteren, maar de muziek voor ieder apart kan worden geluisterd. De persoonlijke tint is wat erg gewaardeerd wordt aan de bedrukte koptelefoons. 

Waarmee kunt u bedrukte koptelefoons bedrukken?

Koptelefoons kunnen natuurlijk worden bedrukt met veel informatie. Echter adviseren wij bij deze geschenken om niet te veel te bedrukken. De kans bestaat namelijk dat het geheel onduidelijk wordt, waardoor de bedrukking op de koptelefoon niet goed tot zijn recht komt. 

Koptelefoons kunnen echter zeer goed worden bedrukt met alleen een logo of een bedrijfsnaam. Een koptelefoon is goed zichtbaar tijdens gebruik en zal daardoor een hoge reclamewaarde hebben voor uw bedrijf. 

Soorten koptelefoons

Koptelefoons zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, hierbij denkende aan kwaliteit maar ook aan de grootte van het geschenk zelf. Natuurlijk is het belangrijkste aan de koptelefoon, de kleur. Hiermee kunt u namelijk mooie combinaties maken. Kleuren waarin deze bij ons te bestellen zijn, zijn: 

  • zwart
  • wit
  • groen
  • blauw 
Koptelefoons bedrukken

Koptelefoons bedrukken gebeurt bij ons meestal via een tampondruk. Deze techniek is namelijk bedoelt voor het bedrukken van de wat kleinere oppervlaktes. Hierdoor zal uw bedrukking goed tot zijn recht komen. 

Vragen?

Voor vragen over het bedrukken van koptelefoons of over al onze andere relatiegeschenken kunt u altijd bij ons terecht. U kunt deze vragen stellen, door ons te bellen en mailen via:

Meer relatiegeschenken weggeven?

Voor alle andere relatiegeschenken in deze categorie, verwijzen wij u graag naar telefoonladers, touchscreen pen en powerbank.

Koptelefoons en oordopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10