PERSOONLIJK ADVIES

Papieren tas bedrukken

Papieren tassen met bedrukking zijn bij vrijwel elke detailhandel te vinden. (Potentiële) klanten herkennen een detailhandel snel aan deze tas, waarmee de naamsbekendheid vergroot wordt. Daarnaast is de kans aanwezig dat de bedrukte papieren tassen gebruikt worden op andere momenten. Bijvoorbeeld bij het boodschappen doen of op andere momenten. Hierdoor bereikt u nog meer mensen met de bedrukte papieren tassen. Laat daarom nu papieren tassen bedrukken voor uw bedrijf! Kies in onze webshop uit diverse soorten en maten papieren tassen en laat ze eenvoudig bij Suprème Relatiegeschenken bedrukken.

Geen resultaten gevonden.

Papieren tassen bedrukken | Suprème

Plastic tassen worden steeds minder gebruikt, ook in winkels is dit het geval. In plaats van een plastic tas is er de papieren tas gekomen of de herbruikbare tas. In winkels zijn papieren tassen een uitstekende vervanging en een goede keuze voor het milieu. Ook worden papieren tassen veel gebruikt op beurzen of evenementen. Dit kan een mooi welkomstgeschenk zijn voor uw relaties of potentiële klanten. Het voordeel van een bedrukte papieren tas is dat u deze eventueel kunt vullen met informatie over uw bedrijf. Als een klant bijvoorbeeld een producten bij u heeft gekocht, en u verpakt dit in uw eigen bedrukte papieren tas, dan straalt dit niet alleen professionaliteit uit, maar maakt de klant ook meteen onbewust reclame voor uw bedrijf.

Bent u op zoek naar goede papieren tassen die u kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. U kunt de papieren tassen laten bedrukken en eenvoudig online bestellen in grote hoeveelheden. Dat tegen de scherpste prijzen. Daarnaast ontvangt u bij ons een gratis digitale proefdruk! Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukte papieren tassen eruit komen te zien. Moet er dan toch nog iets worden aangepast? Dan is dat geen enkel probleem. Pas wanneer u akkoord gaat zullen wij de papieren tassen bedrukken!

Diverse soorten papieren tassen bedrukken met logo

Een papieren tas is in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. U kunt een papieren tas zelfs in uw eigen PMS kleur laten drukken en volledig laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Een papieren tas is één van de goedkoopste producten in de categorie tassen. Niet alleen is hij goedkoop, maar u straalt direct uit dat u duurzaam met het milieu omgaat. Een papieren tas is namelijk recyclebaar en hierdoor een uitstekende keuze. U kunt ook kiezen voor een eco tas, deze papieren tassen zijn gemaakt van bomen. Voor elke boom die hiervoor gekapt wordt, wordt een nieuwe boom terug geplant. Een papieren tas is makkelijk om weg te geven en niet gericht op een specifieke doelgroep. Papieren tassen bedrukken met logo hebben een hoge reclamewaarde en u kunt hiermee eenvoudig de naamsbekendheid van het bedrijf verhogen.

Bij Suprème Relatiegeschenken zit u op de juiste plek voor papieren tassen en het bedrukken ervan. We hebben simpele papieren tassen, maar ook papieren tassen met een luxe uitstraling. Al onze papieren tassen zijn te bedrukken, dit wordt gedaan door middel van een zeefdruk. Via belichting met UV wordt uw logo of bedrijfsnaam op de papieren tas bedrukt. U kunt uw papieren tassen bedrukken met verschillende kleuren. Ook kunt u er voor kiezen om de papieren tas compleet te laten bedrukken, hierdoor zal uw logo extra goed uitkomen. Tevens kunt u kiezen om de papieren tas te laten bedrukken met uw eigen PMS kleur, dit is een kleur die in uw eigen logo of huisstijl voorkomt. Genoeg mogelijkheden dus voor het bedrukken van papieren tassen!

Uitstekende bedrukken en een topservice

Het bedrukken van papieren tassen ging nog nooit zo gemakkelijk en snel. Bij Suprème Relatiegeschenken helpen wij u graag verder, zodat u het beste kunt bieden aan uw klanten en relaties. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de bedrukte tassen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Ook kunt u ons bereiken door middel van de chat rechtsonderin uw scherm. Naast het aanbod papieren tassen kunt u bij ons ook terecht voor katoenen tassen en nog veel meer promotiemateriaal! Suprème Relatiegeschenken heeft een breed aanbod met heel veel relatiegeschenken en promotieartikelen. Bekijk ons aanbod gerust online en bestel de gewenste producten eenvoudig via de website. Samen werken we aan een beter bereik en naamsbekendheid van uw bedrijf!

Papieren tas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10