23-05-2023

Blond Amsterdam servies bij Suprème Pakketten!

Blond Amsterdam vindt u uiteraard in de webshop van Suprème Pakketten. Wij verzorgen al jarenlang pakketten en andere geschenken op hoog niveau en daarbij mag het merk Blond Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Vrijwel iedereen is bekend met Blond Amsterdam, het is een opvallend merk met allemaal verschillende lijnen servies en echt Hollands.

Blond Amsterdam vergeven in pakketten

Blond Amsterdam kan prima worden vergeven in pakketten. De serviesstukken kunnen prima door uzelf worden gecombineerd. U kunt hierbij servies kiezen uit dezelfde lijn, zoals Even Bijkletsen of Delfts Blond, maar u kunt daarnaast juist ook servies kiezen uit verschillende lijnen, voor een opvallend effect. Naast dat u allemaal items uit de series van Blond Amsterdam kunt kiezen, is het ook nog mogelijk om andere producten uit te zoeken en deze toe te voegen. Wanneer u bijvoorbeeld een mooie theemok wil gaan vergeven, dan is het erg toepasselijk deze te combineren met:

·      thee;
·      theelepeltje;
·      suiker.

Blond Amsterdam kan dan door Suprème Pakketten ontzettend mooi worden verpakt en dit kan uiteraard ook geheel in uw stijl. Wilt u dit bijvoorbeeld in een geschenkverpakking, in de vorm van een mooie doos. Maar ook hele andere ideeën kunnen uiteraard worden uitgevoerd. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Een persoonlijke kaart toevoegen aan het Blond Amsterdam pakket is niet alleen erg leuk voor de ontvanger, maar ook erg slim. De kaart zal namelijk ergens worden neergezet en wanneer men hier naar vraagt, zal uw naam zeker vallen. Dit betekent weer positieve reclame voor uw bedrijf.

Het bedrukken van Blond Amsterdam

Het bedrukken van het servies van Blond Amsterdam zelf is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om andere producten toe te voegen en deze te bedrukken en uiteraard kan er ook met de verpakking ontzettend veel worden gedaan. Het bedrukken van Blond Amsterdam is ook niet nodig, aangezien de ontwerpen al ontzettend leuk zijn om te zien en men ook meteen het merk hierin zal herkennen. Vraag gerust eens meer over de mogelijkheden die Suprème Pakketten u te bieden heeft, dit is iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur mogelijk via:

·      074 – 24 24 757;
·      [email protected];
·      online chat.