23-05-2023

Bedrukte ijskrabbers van Suprème Relatiegeschenken!

IJskrabbers met bedrukking, multifunctionele relatiegeschenken. Een bedrukte ijskrabber biedt namelijk vaak meerdere functies aan. Een ijskrabber met bedrukking wordt natuurlijk in eerste instantie gebruikt voor het verwijderen van ijs. Tijdens de winter bevriezen de autoruiten vaak en dat is een bedrukte ijskrabber een welkome aanvulling. Naast deze functie van de ijskrabbers, vindt u bij Suprème Relatiegeschenken veel modellen met allemaal andere functies, zoals bijvoorbeeld: 

  • parkeerschijf;
  • lampje;
  • spons;
  • ruitenwisser. 

De bedrukte ijskrabbers bieden dus nog veel meer voordelen dan alleen het krabben van bevroren autoruiten. Uw eigen bedrukte ijskrabber is gemakkelijk besteld in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Door de gebruiksvriendelijke inrichting hoeft u slechts enkele stappen te volgen, voordat de bestelling is geplaatst. De bedrukking kan daarbij ook meteen worden doorgegeven, waardoor er na het plaatsen van de bestelling met bedrukte ijskrabbers meteen aan de slag zal worden gegaan. Daarnaast kunnen er ook nog eens verschillende relatiegeschenken worden besteld, met verschillende bedrukkingen. Bij vragen kan er ook gerust contact op worden genomen. 

Het bedrukken van de ijskrabbers 

Het bedrukken van de ijskrabbers gebeurt veel met de bedrukkingstechniek tampondruk. Bij deze bedrukkingstechniek wordt er gewerkt met een rubberen stempel en kan er op kleinere drukoppervlaktes een prima relatiegeschenk worden aangebracht. Er kan bij deze bedrukkingstechniek ook zeker worden gewerkt met kleuren. Een bedrukking met daarin uw logo en bedrijfsnaam verwerkt is dus een goede mogelijkheid. Uiteraard kunnen er ook andere bedrukkingen worden aangebracht. 

IJskrabbers bedrukken kan helemaal naar uw wens. Daarnaast is het ook mogelijk om ze op een bepaalde manier te laten verpakken. Suprème Relatiegeschenken verzorgt dit graag voor u. Het enige wat u hoeft te doen is dit aan te geven tijdens de bestelling of even contact opnemen met de medewerkers. Zij kunnen dan een vrijblijvende offerte op maat voor u opstellen met daarin de mogelijkheden. 

Contact | iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur! 

Contact met medewerkers van Suprème Relatiegeschenken is iedere werkdag mogelijk tussen 08:30 uur en 17:00 uur. U kunt telefonisch contact met hen opnemen, maar er kan ook een e-mail worden gestuurd. Daarnaast is er ook een online chat.