23-05-2023

Glazen bedrukken en snel in huis!

Glazen bedrukken kan bij Suprème Relatiegeschenken. Een groot voordeel is dat u de geschenken snel in huis heeft en er daarna meteen gebruik van kunt gaan maken. Het bestellen van de bedrukte glazen is simpel en kan snel worden gedaan. Wanneer wij de bestelling hebben ontvangen gaan we aan de slag met het versturen van de digitale proefdruk. Deze maken wij aan de hand van het glas dat u heeft uitgekozen en de bedrukking die u hierop wenst. De digitale proefdruk ontvangt u per mail als deze klaar is. Hierop kunnen dan eventueel nog wijzigingen worden aangebracht, zodat de glazen helemaal naar uw wens zijn op het moment dat ze worden bedrukt.

Verschillende glazen om te bedrukken! 

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u veel verschillende glazen in het assortiment om te bedrukken. U kunt dus bij iedere gelegenheid een geschikt glas vinden om te bedrukken. Voorbeelden uit ons assortiment, zijn:

Het bedrukken gebeurt altijd met veel aandacht bij Suprème. Wij willen namelijk niet alleen dat de bedrukking naar uw wens is, maar ook dat deze van een goede kwaliteit is. Dit betekent onder andere dat de bedrukte glazen tegen een ‘’stootje’’ moeten kunnen en ook gewoon in de vaatwasser moet kunnen worden schoongemaakt. 

Glazen bedrukken gebeurt dan ook altijd met een transferdruk. Deze bedrukkingstechniek heeft een goede kwaliteit en staat zeker in onze top van favorieten bedrukkingstechnieken. Een andere mogelijkheid om glazen te bedrukken is middels een gravering. Hierbij wordt er met een laserstraal gewerkt en zal deze de bedrukking branden in het glas. Waar er bij de transferdruk wel kleuren kunnen worden gebruikt op de glazen, is dit bij een gravering niet mogelijk. 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken! 

Mocht u nog vragen hebben over het bedrukken van de glazen of juist over onze werkwijze, dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Dit is mogelijk via de online chat op de website, voor rechtstreeks contact met de klantenservice, maar ook telefonisch en per mail. Vanuit Nederland kunt u bellen naar 074 – 24 24 757 of een mail sturen naar [email protected]