23-05-2023

Aanstekers met logo voor uw bedrijf!

Aanstekers met een logo zijn weer helemaal terug van weggeweest. Waar iedereen eerst nog dacht dat de aanstekers met logo het onderspit moesten delven voor de ‘’nieuwe en technologische’’ relatiegeschenken, blijkt dit helemaal niet zo te zijn. Een aansteker met logo blijft immers een leuk cadeau om weg te geven aan relaties en medewerkers en dat tegen een lage prijs.

Aanstekers met logo I verschillende prijzen!

Aanstekers met logo zijn voor verschillende prijzen te bestellen. Uiteraard zijn hieraan ook verschillende kwaliteiten gekoppeld. Het is dus zeer gemakkelijk om een bijpassend exemplaar uit te kiezen voor een evenement of een bijeenkomst. Wilt u graag promotie maken, dan kan er prima worden gekozen voor een goedkope uitvoering. Wanneer u graag uw relaties een mooi geschenk cadeau wil doen, is het verstandiger om te kiezen voor een wat luxere uitvoering. Denk hierbij aan een automatische aansteker met logo, eventueel gecombineerd met een lampje of flesopener.

Een aansteker met logo is dus in verschillende uitvoeringen te bestellen. Mocht u het nou lastig vinden om de juiste aansteker te combineren met het doeleinde dat u heeft of de doelgroep die u graag wil bereiken dan staat Suprème Relatiegeschenken altijd klaar om advies te geven. U kunt op verschillende manieren contact opnemen vanuit Nederland en België. Bellen en mailen kan vanuit Nederland naar 074 – 24 24 757 en [email protected]. Vanuit België kan dit naar 024 – 00 14 88 en [email protected].

Aanstekers bedrukken met een logo

Aanstekers bedrukken met een logo is verscheidend mogelijk. Er wordt vooral gekozen voor een tampondruk, omdat deze lage kosten heeft en een goed resultaat biedt. Het is ook mogelijk om een folie te bedrukken en deze aan te brengen op de aansteker. Hierbij kan uw logo full colour worden bedrukt, maar is het ook nog mogelijk om andere informatie te bedrukken. Kleuren die kunnen worden gebruikt in een bedrukking zijn onder andere:

  • Rood;
  • Roze;
  • Wit;
  • Zwart;
  • Geel.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Wij kunnen u in deze offerte verschillende opties aanbieden, zodat u kunt kijken wat het beste past en werkt voor uw bedrijf. U kunt voor een vrijblijvende offerte contact opnemen via de gegevens die hierboven staan vermeld.