23-05-2023

19-01-10-SPR-Koeltassen

Koeltassen bedrukken | Een relatiegeschenk voor elk seizoen

Wist u dat koeltassen niet alleen voedsel en drank koel houden, maar ook warm houden als u ze er warm in plaatst? Koeltassen bedrukken is daardoor een ideaal relatiegeschenk, het hele jaar door. In de zomer is een koeltas onmisbaar bij een dagje naar het strand of onderweg. En in de winter gebruiken ook steeds meer mensen koeltassen. Het is ideaal om warme drank en warm voedsel op temperatuur te houden als men naar buiten gaat.

Soorten koeltassen bedrukken

Het assortiment koeltassen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken is zeer ruim. U vindt hier tientallen soorten. Eén van de eerste criteria om op te filteren is de grootte van de koeltas. Wilt u koeltassen bedrukken en uitdelen waar één fles of enkele blikjes in kunnen? Of wilt u een middelgrote koeltas waar enkele flessen en bakjes in kunnen? Of misschien kiest u liever voor de grote koeltassen, waar voedsel en drank voor een groep mensen in past.

Koeltassen bedrukken | zo veel keuzes

U heeft niet alleen keuze in de grootte van de koeltassen. Koeltassen bedrukken en uitdelen vergt wat meer keuzes maken. En dat is ideaal, want zo kunt u de perfecte koeltas voor uw bedrijf of (potentiële) relaties en klanten uitkiezen. De koeltassen zijn in veel kleuren beschikbaar, waaronder ook diverse mooie kleurcombinaties. En u vindt niet alleen de standaard koeltassen in onze webshop. Er zijn brede koeltassen, hoge koeltassen, met één vak of meerdere vakken, een picknickmand-koeltas, een rugzak-koeltas en zelfs een koelroltas op wieltjes. De keuze is aan u! Met de filters links op de pagina kunt u uw keuze verkleinen, zodat u de perfecte koeltas vindt.

Koeltassen bedrukken

Koeltassen bedrukken en bestellen is heel eenvoudig bij Suprème Relatiegeschenken. U kiest de koeltas uit, selecteert de kleur(en), klikt de juiste bedrukking aan, kiest het aantal en uploadt eventueel een logo of tekst, zoals de bedrijfsnaam. Heeft u vragen of wilt u hulp bij het uitzoeken of bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via de chat of de contactgegevens op de contactpagina.