23-05-2023

Glazen-bedrukken

Naamsbekendheid opbouwen? Laat glazen bedrukken!

Als u relatiegeschenken of promotieartikelen gaat inzetten, dan wilt u uiteraard dat de geschenken ook veel gebruikt gaan worden. Daarnaast hoopt u ook zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom zoekt u naar een ideaal geschenk dat breed ingezet kan worden en voor een grote groep geschikt is. Waarom laat u dan geen glazen bedrukken? Binnen het assortiment glazen zijn er veel mogelijkheden waardoor er voor een grote groep mensen een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel te vinden is. Daarnaast kunt u de bedrukte glazen ook inzetten binnen uw eigen bedrijf. Hierbij kunt u denken aan bedrijven binnen de horeca, maar ook op kantoren en in andere bedrijven kunnen de verschillende glazen gebruikt worden. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Theeglazen bedrukken

Een glas dat veel gebruikt wordt op een dag is een theeglas. Wanneer u theeglazen laat bedrukken en deze uitdeelt aan uw relaties, klanten of personeel dan zal het bedrukte theeglas goed worden ontvangen. Daarnaast kunt u de bedrukte theeglazen ook inzetten binnen uw eigen bedrijf. Laat bijvoorbeeld theeglazen bedrukken of graveren met uw bedrijfsnaam of logo. Daarnaast kunt u ook theeglazen personaliseren voor een klant, relatie of werknemer. Daarmee geeft u net iets extra’s en kunt u uw waardering uitspreken naar de ontvanger.

Bierglazen of bierpullen bedrukken

Heeft u wat te vieren? Of bent u in het bezit van een horecagelegenheid? Dan kunt u ook bierglazen bedrukken! Als u bijvoorbeeld een jubileum hebt, dan kunt u de bierglazen personaliseren en na het feest meegeven met alle gasten als aandenken. Daarnaast kunt u in de horeca een bierglas bedrukken of graveren met uw bedrijfsnaam of logo om zo meer professionaliteit uit te stralen. Hiermee maakt het bedrukte bierglas de sfeer helemaal af. Voor grotere evenementen zoals het oktoberfest kunt u er ook voor kiezen om bierpullen te bedrukken. Hierdoor kunt u het feest ook als één geheel samen laten komen. Wilt u bierglazen of bierpullen bedrukken? Wij helpen u graag!

Wijnglazen of champagneglazen bedrukken

Natuurlijk drinkt niet iedereen bier tijdens een feest of evenement. Daarom kunt u ook wijnglazen of champagneglazen laten bedrukken. Binnen het assortiment kunt u wijnglazen bedrukken in verschillende vormen en maten. Ook geldt dit voor de champagneglazen. Dankzij een ruim assortiment kunt u champagneglazen bedrukken in verschillende vormen en met verschillende inhoudsmaten. Hierdoor heeft u veel verschillende mogelijkheden. Bepaal daarom welke wijnglazen of champagneglazen u graag wilt laten bedrukken en bestel deze eenvoudig online. Wilt u graag meer informatie of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op!