23-05-2023

ap781916-25_pj6i3e73DX1vbiceimkwm_200x200

Een warm geschenk: sjaals, mutsen en handschoenen bedrukken

De herfst is begonnen en het duurt niet lang meer of mensen zullen buiten graag een sjaal, muts en handschoenen dragen. Dit is dan ook het ideale moment om een dergelijk warm relatiegeschenk te laten bedrukken en uit te delen. In dit blog zie je de favoriete artikelen en lees je tips over het bedrukken van sjaals, mutsen en handschoenen. Benieuwd? Lees gauw verder!

Sjaals bedrukken

In de categorie Sjaals bedrukken vindt u meer dan vijftien heel verschillende soorten sjaals. Onze meest favoriete artikelen zijn de Nilton’s sjaal de luxe, de sjaal met franjes en de kindersjaal. Deze sjaals zijn in diverse kleuren te bestellen, zodat u kunt kiezen voor een kleur die goed past bij uw bedrijf of bij de mensen aan wie u de sjaals cadeau geeft. Of gaat uw voorkeur naar één van de andere sjaals, zoals de sjaal die u aan beide kanten of aan één kant kunt laten bedrukken met een prachtige sublimatiebedrukking?

Mutsen bedrukken

Mutsen bedrukken is naast een mooi relatiegeschenk ook ideaal voor werknemers die veel buiten werken, zoals in de bouw. In onze webshop ziet u circa twintig mutsen die u kunt laten bedrukken. Ongetwijfeld vindt u een muts die perfect past bij uw bedrijf of de ontvangers van dit warme relatiegeschenk. De favorieten van onze klanten zijn de Spire beanie, de Caliber beanie en de Kinder fleece wintermuts met pompon.

Handschoenen bedrukken

De categorie Handschoenen bedrukken bevat allerlei soorten handschoenen. Zoals de populaire gebreide Thinsulate handschoenen, de half-vinger handschoenen en de TouchGlove handschoenen, waarmee u een smartphone kunt bedienen. Bekijk de categorie eens, u vindt hier nog veel meer soorten handschoenen om te laten bedrukken.

Sjaal, mutsen en handschoenen bedrukken

U kunt gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen, dan zullen wij uw favoriete sjaal, muts of handschoenen digitaal voorzien van uw bedrukking. U ontvangt hiervan een pdf-bestand. Ook als u een bestelling plaatst, ontvangt u eerst een digitale proef met de bedrukking. Pas na uw akkoord gaan wij de sjaals, mutsen of handschoenen bedrukken.

Contact opnemen

Heeft u vragen over sjaals, mutsen of handschoenen bedrukken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen of adviseren u graag.