23-05-2023

Bedruk uw pennen bij de specialist De PennenBoer!

Pennen bedrukken dat doet u natuurlijk alleen bij de enige echte PennenBoer. Bij De PennenBoer bestelt u, uw bedrukte pennen eenvoudig vanuit Nederland en ook vanuit België. Voor beide landen hebben wij een aparte webshop. Deze webshop is helemaal ingericht op de wensen van de bezoekende klant. Zo zijn alle relatiegeschenken verdeeld in categorieën en zijn de pennen zelfs weer onderverdeeld in verschillende categorieën:                                      

  • goedkope varianten;
  • varianten die in een kleine oplage kunnen worden besteld;
  • metalen pennen;
  • van het merk Parker;
  • varianten speciaal voor een touchscreen.

De PennenBoer heeft dus verschillende pennen die u kunt gaan bedrukken. Vaak heeft ieder bedrijf wel een eigen huispen. Dit is een bedrukte pen die al jaren wordt gebruikt binnen het bedrijf en ook wordt weggegeven. Men zal het bedrijf hier aan herkennen en zal dit erg waarderen. Bij De PennenBoer bent u niet alleen aan het juiste adres om uw huispennen te bestellen, maar ook om pennen te bedrukken en te bestellen voor speciale gelegenheden.

Het bedrukken van pennen voor uw bedrijf!

Het bedrukken van pennen is mogelijk op verscheidene manieren, dit heeft u hierboven al kunnen lezen. Er zijn immers veel verschillende soorten pennen waaruit kan worden gekozen. Wanneer u een klein bedrijf heeft en graag wat meer naamsbekendheid wilt, is het bedrukken van pennen die in een kleine oplage kunnen worden besteld erg aantrekkelijk. Heeft u het juist nodig voor een bijzondere gelegenheid, dan kunnen bedrukte pennen van het merk Parker erg interessant zijn.

Het bedrukken van de pennen

Het bedrukken van de pennen gebeurt altijd erg zorgvuldig bij De PennenBoer. Wij kijken vooraf goed naar de mogelijkheden die de pen biedt die u heeft uitgekozen. Wij zullen dit dan vergelijken met de bedrukking die u graag op de pennen wilt hebben. Daarvan maken wij altijd een gratis digitale proefdruk. Dit is een bestand dat u per mail van ons zult ontvangen. Hierop is de uitgekozen pen dan te zien met de bedrukking. U kunt hierbij de positie van de bedrukking zien, maar ook de kleuren in combinatie.

Neem gerust eens contact op met De PennenBoer. U bereikt hen via: