Bestel in 4 simpele stappen jouw

Finnish Throwing Game spel

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Houten werpspel, ook bekend als Fins kegelspel. Wie haalt als eerste de vereiste 50 punten? Dit Finse, outdoor gezelschapsspel vereist vaardigheid, precisie en strategisch inzicht. Leuk om te spelen op de camping of op het strand. Geschikt voor jong en oud. De 13-delige set wordt geleverd in een katoenen zak. Inclusief spelregels. Per stuk in doosje.
Specificaties
Artikelnummer A24-1534-PC
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
Irwin beanie
vanaf 1,82
De Irwin beanie - jouw must bij koud weer gemaakt van 1x1 ribgebreid acryl, met een dubbelgevouwen r
Deze muts met label is een echte musthave voor deze winter! Het item heeft een label op de omslag wa
Lekker warm voor in de winter, maar ook prima om te dragen bij je alledaagse outfit in de herfst of
Gebreide muts
vanaf 1,60
Lekker warm voor in de winter, maar ook prima om te dragen bij je alledaagse outfit in de herfst of
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Duidelijke communicatie en snel geleverd.
Goed en snel
Prettig contact, snelle en accurate levering
Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.