PERSOONLIJK ADVIES

Opvouwbare tassen bedrukken

Steeds meer bedrijven, verenigingen, instellingen en scholen laten opvouwbare tassen bedrukken. De opvouwbare tassen zijn ideaal: doordat mensen deze tassen kunnen opvouwen en in een klein zakje kunnen doen, is het de perfecte tas om altijd en overal mee te nemen. 

Geen resultaten gevonden.

Veel mensen hebben een opvouwbare tas met bedrukking in de auto, in de fietstas, op kantoor en in de handtas zitten. Winkels mogen geen gratis plastic zakjes meer weggeven en daarom is de opvouwbare tas een geweldig alternatief. Maak gebruik van deze ontwikkeling en laat opvouwbare tassen bedrukken.

Opvouwbare tassen bedrukken | Soorten opvouwbare tassen

In de webshop van Suprème Relatiegeschenken kunt u allerlei soorten opvouwbare tassen bedrukken: van de eenvoudige kleine polyester tasjes tot de grotere opvouwbare koeltassen. U kunt kiezen uit talloze kleuren en designs. Wilt u korte of lange hengsels? Moet de tas uit één vak of meerdere vakken bestaan? Wilt u een open of gesloten tas? En kiest u bij een gesloten tas voor een drukknoop of een rits?

Opvouwbare tassen bedrukken | Welke bedrukking?

U kunt de opvouwbare tassen onbedrukt bestellen. Wilt u de opvouwbare tassen bedrukken? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uw logo of bedrijfsnaam, of voor een andere tekst of afbeelding. Die keuze is aan u. Wij bedrukken de tas met één, twee, drie of vier pms-kleuren. Ook kunt u bij sommige tassen kiezen voor full colour druk. Daarbij kunt u alle digitale kleuren kiezen die u wilt. U kunt uw eigen bedrukking aanleveren of laat ons een ontwerp maken.

Opvouwbare tassen bedrukken | Bestellen

Het bestellen van opvouwbare tassen bedrukken gaat eenvoudig via de webshop. Kies het juiste product, geef aan welke kleur en bedrukking u wilt, en hoeveel stuks. Daarna kunt u een bedrukking uploaden en het bestelproces afronden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via de mail, chat of telefoon:

Andere tassen bestellen?

Bekijk ook onze katoenen tassen, koeltassen en schoudertassen.

Opvouwbare tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10