Bestel in 4 simpele stappen jouw

zonnebril met spiegelglazen

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Deze stijlvolle, klassieke zonnebril combineert tijdloze elegantie met een moderne twist door de toevoeging van spiegelglazen en bijpassende pootjes. De zonnebril is niet alleen een modieus accessoire maar biedt ook essentiële bescherming met UV400 lenzen, waardoor uw ogen beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen tijdens elke buitenactiviteit.

 Unieke Personalisatiemogelijkheden:

 Voor een persoonlijke touch biedt deze zonnebril geavanceerde opties voor branding en personalisatie op zowel het rechter- als linkerbeen, met voldoende ruimte voor uw logo of boodschap.
Bedrukkingsgebied: Beide poten bieden een royaal bedrukkingsoppervlak van 65mm bij 8mm.
Tampondruk: Beschikbaar voor ontwerpen met maximaal 4 kleuren, biedt de mogelijkheid om uw merk in hoge definitie en met precisie weer te geven.
Doming: Voor een nog opvallendere en duurzamere afwerking, kies voor doming in full colour. Deze methode brengt uw ontwerp tot leven met een kristalheldere, driedimensionale weergave die de aandacht trekt.
Specificaties
Artikelnummer A36-MO8652-PC
Levertijd 4 tot 5 werkdagen
Materiaal Plastic
Afmeting print 8x80 mm
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
snelle-levering
Deze retro-ontworpen zonnebril is de ideale promotionele giveaway tijdens zomerfestivals, evenemente
De Taiyō zonnebril van rPET/bamboe wordt geproduceerd met duurzame materialen met de hoogste kwalite
Deze duurzame retro-ontworpen zonnebril is het ideale relatiegeschenk tijdens zomerfestivals, evenem
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Duidelijke communicatie en snel geleverd.
Goed en snel
Prettig contact, snelle en accurate levering
Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.