Bestel in 4 simpele stappen jouw

Colorado paraplu 23,5 inch

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Paraplu met automatische telescoopvering. 190T polyester bespanning, glasvezel frame, metalen steel, soft foam handgreep en klittenbandsluiting.
Specificaties
Artikelnummer A24-4833-PC
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Materiaal 190t polyester;glasvezel;metaal
Afmeting print 170 x 110 mm
Handvat paraplu Recht
Openen/sluiten paraplu Automatisch openen
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
23 Inch windbestendige paraplu van pongee. 190T polyester. Glasvezel frame, gekleurde baleinen en zw
30 Inch windbestendige golfparaplu. 190T polyester, glasvezel steel en baleinen. Zwart kunststof uit
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Duidelijke communicatie en snel geleverd.
Goed en snel
Prettig contact, snelle en accurate levering
Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.